Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ráírtam, de nem írt vissza. Hogyan tovább?
Figyelt kérdés
Ráírtam egy lányra kb. 1 hónapja, egyszerű (ismerősnek tűnsz a suliból, nem bánod, hogy bejelöltelek?) szöveggel, de nem írt vissza semmit. Tudom, hogy ilyenkor ez azt jelenti, hogy felejtős, de mégis én érzem magam szarul, pedig nem én voltam bunkó. Egy pár barátommal már beszéltem erről, ők sem igazán értik, mért nem válaszolt legalább elutasítólag.
18/F
2018. júl. 19. 18:47
1/6 anonim válasza:
Itt a nyar, lehet utazgat s nem er ra, vagy baratja van, s nem akar igy beszelgetesbe elegyedni veled. Ezt nem lehet tudni. Mindenesetre erdemeltel volna legalabb ket szot valasznak, en se vagyok az a nagy chatelo, sokszor van, hogy nem valaszolok a barataimnak, de azert egy ilyen kezdemenyezesre illik. Lehet olyan lanyt szurtal ki magadnak, aki eppenseggel nem valami kedves, nem tart erdemlegesnek teged, s valaszra sem meltat. Ez is elkepzelheto. Ilyenkor kell elegansan tultenni magad rajta. Vagy ha eloben meg talalkozni fogtok, akkor ugy megprobalni. :)
2/6 anonim válasza:
Ugyan, emiatt nem érdemes szomorkodni. Ne érezd magad szarul, természetes dolog, hogy nem jöhet össze minden kiszemelttel. Igen, talán jobb lett volna, ha legalább válaszol, de a helyzet az, hogy nem válaszolt, de ennek már 1 hónapja, nem mindegy már? Fogadd el és ennyi.
3/6 A kérdező kommentje:
Én is gondolkoztam, hogy élőben megpróbálom, csak valahogy égőnek érezném, még azt is ha szembe jönne a folyosón; pedig nem én voltam bunkó.
2018. júl. 19. 19:13
4/6 anonim válasza:
Lehet, hogy észre sem vette, a barátom is egy közösségi oldalon írt rám, de 3. alkalommal vettem csak észre, mert nem jelezte a telefon (amiért nem volt ismerősöm)
5/6 A kérdező kommentje:
Látszik ha látta, és látta.
2018. júl. 19. 23:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!