Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítseteeeek! Van egy kis problémám egy lánnyal! Mit tegyek?
Juj hát hol is kezdjem, hogy ne bibliát megszégyenítő hosszúságú hablatyot írjak amit senki el se olvas. Kezdem az elején. Na ugye nekünk választanunk kellett fiúként egy párt a nyolcadikos iskolai keringőre. Én az egész keringőt baromságnak tartom de a szüleim erőltetik így hát mit volt mit tenni keresni kellett egy párt. A keringőtől kb 8 hónappal előbb vagyunk de már most a legtöbb lánynak akadt egy pár akivel majd rophatja. Teljesen véletlenül színte csak egy kívánatos pár maradt a keringőre pont akibe szerelmes voltam. Felkértem! Na már a felkérés se ment zökkenő mentesen de igent mondott!!! Nagyon boldog voltam! Elérkezett az őszi szünet ahol már nagyon hiányzott,az az érzés, hogy szerelmet valjak neki. Mar mint biztos tudjátok ez a mai generáció már utcára nem megy de egész nap a lakásba csak a lányra tudtam gondolni másra nem úgy, hogy már viszketett a ******, hogy tegyek valamit ezzel kapcsolaban. Én ráírtam hát találjunk ki neki egy nevet legyen mondjuk...... Virág. Szóval ráirtam Virágra kedvesen, viccesen, magabiztosan, hogy beszélgessünk ha már osztálytársak vagyunk. Egy két napig nagyon sokat és jókat bezéltünk, de a harmadik és úgy a többi napon már került mintha eltiltották volna tőlem! Tudom hogy a szerelmet komolyabb ismertség és szemtől szembeni találkozásnál kell közölni de mentségemre szóljon ez az első és az őszi szünetünk is 3 hetes volt úgy, hogy tényleg nagyon hiányzott. Elmondtam neki tehát az érzéseimet és hát nem nagyon érdekelte! De ha nemet mond megértem de láthatóan minden kedves érzést nélkülözve küldött el melegebb éghajlatra ÉS vissza mondta a keringőt is! Na ezután kiborultam! Írásban természetesen de addig ordítoztam vele míg nagyon de nagyon megnem haragudott rám. Amikor vége lett az őszi szünetnek az osztály lányai (pletyka klubb) sorba úgy néztek rám mint ahogy az öregasszonyok néznek a buszon ha nem adod át nekik a ,,területüket". Szóval ja mindenki tudta hogy kiakadtam és el is fogadom mert tudom én vagyok a hibás de 80szor kértem bocsánatot és elvileg 80szor meg is bocsájtott (gyakorlatilag egyszer sem) de még mindig nem hajlandó válaszolni nekem sőt a szemembe se néz! Én kedves vagyok ahogy tudok de nem hajlandó megbocsájtani! Én már szerelmet se akarok tőle de osztálytársam és mindennap kerülgetni a tesin meg a folyosón hihetetlen nehéz! Nem beszélve arról, hogy minden lány démonnak hisz. A nagyobb problémám most jön! Kéne egy keringőpartner és kiderült, hogy nem gondolta meg magát még mindig akar mindenkivel csak ne velem. De olyan 70% eséllyel én fogok vele mert hát akkor random osztják ha nem kérünk fel senkit. Na most jönnek a kérdések a szövegértésre!
1. Szerintetek hagyjam vagy szenvedjek még a bocsánatáért?
2. Ha kell keringőpartner másban gondolkodjak vagy benne?
3. Ha benne gondolkodok mint keringőpár akkor mit kéne tennem, hogy ezek után újra igent mondjon?
Nincs rossz válasz és ha valaki elolvasta és ír valamit már adok neki egy olyan, hogy is hívják itt zöldet vagy mi? Szóval ja megy a zöld ha írsz ide valamit! Előre is köszi mindenkinek!
1.: Hagyd! Más keféli!
2.: Másban.
3.: Mást keress!
te jó ég...
személyesen beszéld meg vele , ne azon a ******* cseten .
nem kell térdre borulva szerelmet vallanod neki személyesen, csak beszéljétek meg.
Nem adom a szádba a szavakat, neked kell tudnod mit akarsz beszélni vele és hogyan.
Mintha csak saját magam látnám.
Most van az őszi szünet és már felkértem a lányt aki tetszik, de csak a farsang után fogom neki elmondani, nehogy velem is ugyanez történjen(tudom nem mostani a kérdés de nagyon meglepett hogy van aki ugyanebben a cipőben jár).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!