Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti örülnétek egy tollnak? 17F
Figyelt kérdés
Sziasztok :) a kérdés az lenne van egy lány akibe már kb fél éve szerelmes vagyok tegnap voltam az auchan-ban és láttam egy olyan tollat amin az ő neve van a poén hogy abból a tollból már csak egy darab volt minden más tollból 1 kiló volt hát úgy voltam vele szegény toll ne maradjon árván. Ezért oda adnám majd karácsony kór aki tetszik szerintetek lányok jó ötlet? Ti örülnétek egy ilyennek? :D2018. nov. 27. 11:15
1/9 anonim válasza:
Én pl íroszer buz! vagyok úgyhogy igen
2/9 anonim válasza:
Igaz fiú vagyok de erre kétféleképpen lehet válaszolni! Régen amíg jobban számított a szeretet és,hogy gondoltál rá igen jó lenne, de ma szerinted örülne neki? Ha azt nézzük,hogy sokan azért kapnak rohamot mert az új iphone helyett az egyel régebbit kapta? Ahol csak a pénz számít? Neked kell eldönteni,hogy milyen a lánynak a jelleme! Ha inkább pénz éhes riba..c fajta szerintem ne add oda neki,viszont ha teljesen normális, van értékrendje önbecsülése akkor örülhet neki! Bár lényegesen ebből van kevesebb!
3/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat a lány amúgy teljesen normális nem az a pláza cica.:D
2018. nov. 27. 11:48
4/9 anonim válasza:
Én nagyon örülnék neki, jó ötlet.
5/9 anonim válasza:
Amit írtál róla, nekem kedvesnek tűnik a lány és add neki oda és nézz a szemébe, hogy lássa, hogy csekély ajándék, de szívből adod!
Sok sikert!
6/9 anonim válasza:
Èn nem szeretem ezeket az ajándékokat. Nekem ha egy fiu csak úgy ajándékoz valamit, mindig vissza utasítom, mert félek, hogy ezzel elvárásai lesznek irántam. Persze ha jó barát és tudom, hogy csak barátság motíválja akkor ok.
Ha én nem akarok valakitöl semmit, akkor nem fogadom el, mert nem akarok hiú reményeket táplálni.
7/9 anonim válasza:
Ez nagyon aranyos hogy gondolsz ilyenekre
8/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat sokat segítettek.:D
2018. nov. 27. 16:05
9/9 anonim válasza:
én volt már, hogy képeslapot ajándékoztam, mert megláttam, és annyira betalált, és illett ahhoz, akinek vettem, hogy örült neki :)
szerintem ez egy kedves ajándék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!