Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti minek örülnétek karácsonykor? 17F
Figyelt kérdés
Sziasztok mindjárt jön a bejgli készítés meg a fa díszítés 17-éves srác vagyok:) Lassan itt a karácsony és van egy lány aki nekem már régóta tetszik és szeretném karácsonykor valamivel meglepni.Az biztos hogy meg fog lepődni:D Értelmes válaszokat várok köszi.:)Ja és előre is boldog karácsonyt nektek.:)2018. nov. 23. 11:25
1/12 anonim válasza:
Mindenképpen ne valami nagy dolgot adj, mert ha kiderül, hogy nem jössz be neki, akkor bukta.
2/12 anonim válasza:
csoki / nyaklánc / illatgyertya / kis karácsonyi szobadekoráció
3/12 A kérdező kommentje:
Azt le szeretném szögezi ennek a lánynak egyszer már szerelmet vallottam és nem tudott rá mit mondani.Ez a karácsonyi ajándékozás amolyan utolsó próbálkozás lenne a részemről.:)
2018. nov. 23. 11:36
4/12 anonim válasza:
Karácsony előtti napokban elhívnám sütizni egy cukrászdába, vagy egy karácsonyi vásárba, ha van a közeletekben, vagy korizni, stb, hogy az ünnepek előtt még láthassam.
5/12 anonim válasza:
Felesleges bármit is venned, megkímélhetnéd magad a pofára eséstől, mivel te nem jösz be a lánynak és ezen egy ajándék nem változtat.
6/12 anonim válasza:
szerintem felesleges próbálkozás. ha egyszer szerelmet vallottál neki és nem jöttetek össze, engedd el.
7/12 anonim válasza:
Ugyan miért engedné el? :) anno rám úgy nyomult egy srác, hogy hülyét kaptam tőle. Aztán, már 2 éve a párom... Most várjuk az első közös babónkat is :) léteznek csodák, ha kitartó az ember.
8/12 A kérdező kommentje:
Köszi utolsó a válaszod.:)
2018. nov. 23. 14:06
9/12 anonim válasza:
Illatgyertyaaaa azt nagyon szereti mindenki
10/12 A kérdező kommentje:
Köszi a tippeket.:)
2018. nov. 23. 15:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!