Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Örülnétek szakállvágónak...

Örülnétek szakállvágónak karácsonykor? Milyen fajtát ajánlanátok?

Figyelt kérdés

A páromat szeretném majd karácsonykor meglepni egy szakállvágóval, mert mindig hajvágóval vágja a borostáját.

Ti örülnétek neki ebben az esetben?

Olyat szeretnék, amivel úgy is kinézhet, mintha borotválkozott volna, sima arcocskája legyen.

Árban olyan 10 ezerig gondolkoztam.

Nem értek ehhez annyira nő létemre,ugyhogy örülnék, ha segítenétek a témában, köszönöm :)

2018. szept. 21. 12:03
 1/2 anonim ***** válasza:

Én örültem volna, de kénytelen voltam előbb venni, sokára lesz karácsony.

Olyan amúgy nincs, hogy szakállvágóval borotvált simaságú arcot csinálsz. Vagy borotva, és akkor babapopsi arc, vagy "nullásgép", és az hagy olyan 1-2mm körüli borostát.

10k-ig nagyon alap gépek vannak, én úgy láttam. 15k-tól már lehet venni akkus, teljesen mosható gépeket is, több év garanciával.

Sajnos konkrétabb tanácsot nem tudok adni, magma is a 3. szakállvágómat vettem már meg (igaz, 8 éven belül), még keresem az igazit:)

2018. okt. 19. 21:45
 2/2 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm a tanácsod. :)
2018. okt. 24. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!