Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Most is nagy dolog ha valaki...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kérdezek :D kérdése:

Most is nagy dolog ha valaki azt mondja először hogy szeretlek?

Figyelt kérdés
Most arról beszélek (tudom klisé meg minden) amikor a filmekben a szerelmespár először kimondja az egyik hogy szereti.Ez most is létezik?Így tinik/felnőttek között?Mert most már csak azt szoktam látni hogy megy a nagy szeretlek/imádlak/mindenem vagy az instagrammon.De ez a valóságban is így van? Remélem érthető :D 16/L

2018. nov. 25. 20:06
 1/4 anonim ***** válasza:

Persze..!

Miért ne lenne? Vannak olyanok, akiknek ez teljesen közömbös (gondolok az instásokra), de szerintem még mindig egy nagy dolog. Főleg, ha tényleg igaz és nem csak egy mindössze két hétig tartó kapcsolatról van szó.

Szóóóóval... igen? :D

2018. nov. 25. 20:52
 2/4 anonim ***** válasza:
79%

Igen, persze!

Oké, vannak az olyanok, akik folyton mondják, hogy szeretlek, imádlak így meg úgy, stb, de most őket ne nézzük. Pláne a közösségi oldalakon lehet látni az ilyeneket.

Nagyon sokaknál ott van még az, hogy igenis nagy dolog, és nem mondja fűnek fának azt, hogy szeretlek.

2018. nov. 25. 20:59
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nagy dolog. Emlékszem amikor a barátom mondta először. Jó volt tőle hallani. Akkor még én nem mondtam ki. Aztán amikor elköszöntünk egymástól akkor tök sokat beszélt én meg hirtelen kimondtam hogy szeretem, ő pedig meglepődött arcot vágott és megcsókolt. Olyan volt mint a filmekben.

Azóta is nagyon szeretjük egymást. 💏

2018. nov. 25. 21:25
 4/4 anonim ***** válasza:
17%
Amikor 1-2 hét ,2-3 hónap után mondja az a legnagyobb szó mert tuti nem igaz, csak hormonális hazugság.
2018. nov. 26. 04:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!