Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert alakul at a szerelem szeretette? Ez jo dolog? Hogy veszem eszre hogy ez tortent?
Azért mert idővel előjönnek a súrlódások és kipukkad a rózsaszín lufi, elszáll a köd. De a vonzódás és a szeretet megmarad a másik iránt, ami szerintem mélyebb, mint a szerelem, mert tartósabb.
Szóval igen, jó dolog.
Onnan veszed észre, hogy már nem vagy vele elfogult, de attól még szereted. Kezdtek olyanná válni, mint a legjobb barátok.
"Azt,hogy a masik arca szep meg stb azt o egy ideje nem erzi"
Az, hogy a szerelem szeretetté alakul, nem kéne, hogy azt jelentse, hogy nem tart már szépnek/helyesnek.
"megmaradt a vonzodas ha folyton felizgul meg a csokolozastol is?"
Nem feltétlenül, lehet, hogy ez csak testi reakció. A szerelem/szeretet sokkal több annál, mint hogy fel van izgulva.
Szerintem beszéljetek őszintén erről, különben csak rosszabb lesz.
Egyébként az természetes, hogy egy kapcsolatban átalakulnak az érzelmek, de egy jó kapcsolatban mire a "rózsaszín köd" érzés elmúlik, a helyére egy mélyebb szeretet lép. Szerintem ez még jobb is, mert már nem azért kötődsz a másikhoz, mert az agyad telenyom hormonnal, hanem mert ismered őt, és azért szereted, aki valójában. Már nem pillangókat érzel a gyomrodban, amikor vele vagy, hanem őszinte, mélyről jövő boldogságot, hogy vele vagy. Persze ennek a folyamatnak nem kell a vonzalom halálát jelentenie, sőt! Szerintem veletek valami más történt, és nagyon meg kéne beszélnetek, hogy hogyan tovább.
(Előző vagyok.)
Még egy megjegyzés: Az, hogy együtt nagyon jól elvagytok és elfelejtkeztek minden gondról, az még nem elég egy kapcsolathoz. Én ezt érzem minden közeli barátommal, mégsem akarok járni velük.
de mi semmikep nem akarunk szakitani ,o azt mondja majd akkor ha en,nekem meg nem lenne szivem hozza.
lehet hogy ez azert van mert sokat talalkozunk?minden nap latom,vagy delutan jon,vagy reggel latom,vagy egesz nap,ez a baj?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!