Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nálatok hogy alakul ki a plátói szerelem?
Figyelt kérdés
2018. jún. 7. 16:36
1/4 anonim válasza:
elkeztünk beszélgetni és szinte ugyanazt gondoltuk de két jelentése van a plátói szerelemnek
2/4 anonim válasza:
Hát nálam jó pár évvel ezelőtt úgy alakult ki, hogy megláttam egy fiút, és befuccsolt minden az agyamban. Amúgy szó szerint minden így történt. Emlékszem arra is, hogy hol, mikor és miképp. Kábé minden lehetséges dolgot kiderítettem róla, anélkül, hogy egyetlen szót is váltanék vele, és kiderült, hogy barátnője van, elég hosszú ideje, ami azt illeti, így nem kezdeményeztem, hanem csendben szenvedtem 😅 Hála az égnek, jött valaki, és elfeledtette velem.
3/4 anonim válasza:
Elutasított valaki,de én akkor már teljesen belevoltam esve.Beletörődtem hogy nem beszélünk többé,de mivel szinte minden nap látom az érzés megmaradt már lassan egy éve tart
4/4 anonim válasza:
a plátói szerewlem ugyan ugy alakul ki mint a rendes de attól lesz az h nem viszonzott
ergo a másik nem szeret
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!