Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most hogyan tovább?
Figyelt kérdés
2 éve megismertem egy lányt. Szerelem volt első látásra. Nagyon jól megvoltunk/vagyunk. Tényleg ő az igazi. Nem tudunk egymás nélkül létezni. Egy gond volt. Az apukája nem engedi a kapcsolatot röviden. Amikor megismertük egymást ő 16 volt én 18. Rengeteg balhé volt ebből. Én mindent megpróbáltam. Mindent megtettem azért hogy együtt maradjunk és a barátnőm is. De szakítottunk egy év után apja miatt. Mert már idegileg teljesen kikészültünk. Úgy váltunk el hogy nagyon szettük egymást. Ezután egészségemmel is gondok voltak. Kezdtem nagyon lecsúszni. Az ismerőseim rám sem ismertek. Nagyon sokminden összejött egyszerre. 4 hónapig tartott ez az időszakom. Hála istennek voltak mellettem olyan emberek akik segítettek. És felépültem. Én még mindig őt szeretem és ő is engem. Találkoztunk véletlen 3 hete. A sors összehozott minket és ez sem volt véletlen. Amikor megláttam nem jutottam szóhoz, egy jó ideig. Olyan boldogságot éreztem, mint még soha. Összejöttünk megint. Ugye mostmar én 20/f vagyok ő 18/l. Nem szólhat bele a kapcsolatba az apja. De ha kiderül hogy együtt vagyunk biztos hogy elküldi otthonról. Nagyon ritkán tudunk találkozni, és én mostmár befejeztem a sulit dolgozni fogok valoszinű már ennyit se tudunk találkozni. Interneten nem tudunk beszelni mert el van tíltva otthon. Minden nap egy szenvedés. Nem tudok rola semmit sem. Nyár végén tervezzük az összeköltözést. De én egyre nehezebben bírom nélküle. Nagyon sokat vártam már rá. Sokat megtettem érte. De én már fel akarom vállalni a kapcsolatunkat. Vele akarok lenni minden nap amennyit csak tudok. Nelküle már nem tudom elképzelni az életem.2018. nov. 18. 08:13
1/2 anonim válasza:
Hát ez érdekes... Az apuka félti a lányát... Igen, vannak ilyen szülők, de van egy szint ahonnan már ez nem egészséges. Az apukának meg kell tanulnia elengednie a lányát, mert nem tárgy ő, hogy birtokolhatja egész életében.
Le merem fogadni, hogy a lány rengeteget veszekedett az apjával e miatt...
Mindenestre neked beszélned kellene az apjával, megmondani neki nyíltan, hogy szerelmes vagy a lányába és hogy mindennél jobban szereted. Bármit megadnál neki és nem kell féltenie a lányát, melletted biztonságban lehet.
2/2 A kérdező kommentje:
Én már meg nem tudom számolni hogy hányszor álltam az apja elé! Volt hogy szóhoz sem jutottam mert ordibált rám. Ennek ellenére kesobb is elmentem beszeltem vele. Nem tudom miert kell ennyire féltenie a lányát. Ez már túlzás. Én udvariasan elmondtam hogy nagyon szeretem és mindent megteszek érte h együtt legyünk. Azt szeretném hogy boldog legyen a lánya. De az apja nem engedte. A baratnőmnek is nagyon rossz. Miért jó az az apjának hogyha szenved a lánya?
2018. nov. 18. 12:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!