Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van esélyem? És hogyan tovább?
Van egy lány akibe már kb másfélhónapja szerelmes vagyok. Ezt elmondtam neki is de ő azt mondta, hogy cuki vagyok de nem érez semmit sem irántam. Aztán egyszer megkerdeztem tőle, hogy akkor érez-e valamit irántam, vagy esetleg kedvel vagy valami. Elejinte nem nagyon merte kimondani az igazat mivel félt hogy elmondom másoknak, de aztán elmondta, hogy kicsit tetszem neki. Tegnal pedig irkáltunk, és mondta, hogy jó érzés volt mikor ma hozzá értem. Meg szives smilekat küldött kérdezte, hogy holnap hanyasba lesz az első órám én elmondtam neki, kérdeztem tőle, hogy amugy miért kérdezted azt mondta, hogy legalább látlak. Aztis kérdezte, hogy holnap hánykor megyek suliba. Vettem neki egy karkötőt és azt mondta hogy ő nem fogad el ijeneket senkitől ne haragudjak. Azt mondta, hogy ha egy fiú vesz neki valamit akkor ő megutálja őket. Aztán mondtam neki, hogy tegnap elég félreérthető volt minden, de mondta, hogy ne értsem félre. Tehát ö ojan, hogy egyik nap jobban kedvel a másiknam nem úgy mint azelőtt. Szerintetek ebből lehet bárm? Van esélyem? És hogyan tovább?
Ha valamit elírtam sorry!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!