Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek van esélyem? És...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek van esélyem? És hogyan tovább?

Figyelt kérdés

Van egy lány akibe már kb másfélhónapja szerelmes vagyok. Ezt elmondtam neki is de ő azt mondta, hogy cuki vagyok de nem érez semmit sem irántam. Aztán egyszer megkerdeztem tőle, hogy akkor érez-e valamit irántam, vagy esetleg kedvel vagy valami. Elejinte nem nagyon merte kimondani az igazat mivel félt hogy elmondom másoknak, de aztán elmondta, hogy kicsit tetszem neki. Tegnal pedig irkáltunk, és mondta, hogy jó érzés volt mikor ma hozzá értem. Meg szives smilekat küldött kérdezte, hogy holnap hanyasba lesz az első órám én elmondtam neki, kérdeztem tőle, hogy amugy miért kérdezted azt mondta, hogy legalább látlak. Aztis kérdezte, hogy holnap hánykor megyek suliba. Vettem neki egy karkötőt és azt mondta hogy ő nem fogad el ijeneket senkitől ne haragudjak. Azt mondta, hogy ha egy fiú vesz neki valamit akkor ő megutálja őket. Aztán mondtam neki, hogy tegnap elég félreérthető volt minden, de mondta, hogy ne értsem félre. Tehát ö ojan, hogy egyik nap jobban kedvel a másiknam nem úgy mint azelőtt. Szerintetek ebből lehet bárm? Van esélyem? És hogyan tovább?

Ha valamit elírtam sorry!

2018. nov. 7. 18:05
 1/1 anonim ***** válasza:
Én a helyedben elhívnám a lányt egy randira, mondjuk szombaton suli után. Találj ki valami klassz programot, séta közben fogd meg a kezét, mosolyogj rá sokat és nézz a szemébe. Legyél laza, ne parázz rá a dolgokra, de éreztesd vele, hogy félted. Pl ha útkereszteződéshez értek te irányíts, egyszerre induljatok és ilyen apróságok. Érezze azt, hogy komolyan gondolod és fontos a számodra. Viszont ne támadd le, ne vallj neki szerelmet, ne tervezz se esküvőt, se gyerekeket. Ja és a legfontosabb... Legyél önmagad. Ne próbáld magad megjátszani. Azzal őt is és magad is becsapod.
2018. nov. 7. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!