Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mindent elrontottam?
Ma volt bál, ahol a a csaj aki szimpatikus ott volt. Mivel buszhoz volt kötve, hamarabb le kellett lépnie, de előtte még elment egy szórakozóhelyre inni a barátnőivel. Én ott maradtam a bálban, majd hosszas gondolkozás után utánuk mentem. Meg is találtam őket, de addigra már mentek a buszhoz. A csaj aki szimptakus, szinte semennyit nem beszéltem, és tudja hogy tetszik nekem. Annyira rosszul érzem most magam. Elrontottam az egészet? Egyátalán hogyan vegyem le őt a lábáról? Hogyan kell csajozni?
18/F
Ezzel még nem rontottad szerintem.
Hát először is beszélges vele és közelíts felé. Mivel tudja,hogy bejön neked így tudni fogja,hogy azért teszed.
Nyugi, 5-6 év múlva teljesen más kérdéssel keresnél minket ha összejött volna... :D
Hogy válaszoljak is.. Ha nem ír vissza más tetszik neki!
Az a baj hogy tényleg nagyon egyszerűek a lányok. Ha tetszik neki valaki akkor nagyon ritka hogy komoly kapcsolatot alakít ki olyan valakivel akit nem is ismer
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!