Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miert vagyok ilyen hulye?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert vagyok ilyen hulye?

Figyelt kérdés

Eskuszom, kezdek ketsegbe esni. Felorankent jon ram, az az ot perc, hogy nekem kell valaki, en szerelmes akarok lenni, elegem van hogy sosem volt senkim es ha igy folytatom akkor nem is lesz, meg hogy egyedul es szuzen halok meg xd aztan sokszor orulok es imadom magam hogy nem kell senkihez se kotodnom meg alkalmazkodnom meg hasonlok. Szoval ertitek.

Sajat magamat veszem hulyere meg palira mert nem tudom mit szeretnek. Meg annyi fiutol megkaptam, hogy majd sajnalni fogja a baratomat mert egyszeruen nem vagyok normalis.

(Ezt a nem normalissagot a fekete es morbid meg debil humoromra ertik)

Leginkabb ugy vagyok vele, hogy nem vagyok egy karcsu, gyonyoru, ostoba, szemelyiseggel nem rendelkezo vihogo vertigoba jaro 15 eves lany aki folyton instazik.

Szoval ertitek

Nagyon valaszt erre nem tudtok adni de jol esett kiadni magambol 😂

2018. nov. 14. 00:11
 1/6 anonim ***** válasza:
Miféle fekete morbid debil humorod van?
2018. nov. 14. 01:01
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Amit ide leirtal az egyáltalán nem a "hülye" fogalomba tartozik.

(Inkabb valami őrült pszichopata xdd - na jó, nem ám 😂😂)

Amit az első bekezdésben írtál, az teljesen normális a 13-17 éves korban. Kisebb hangulatingadozás. Egyszer kell egy pali, máskor meg nem. Ez oké.

A humorod, ha fekete, meg morbid, azzal sincsen baj. Legalább van humorod 😂

Aztán hogyha nem vagy egy instás csaj, akkor meg szinte majdhogynem minden tiszteletem a tiéd. Egyre kevesebb ilyen lányt találni.

És nem vagy őrült, sem hülye. Szimplán csak más. És ezzel nincsen semmi baj. Valakinek egyszer biztos befogadó jönni a személyiséged. Biztos van ilyen srác, aki a "másságot"szereti ilyen szempontból.

(Ha ez megnyugtat, hogy agyjak egy kis reményt, bevallom én is a " másságot" szeretem. Ha valaki egyedi, nem pedig a hulye társadalmi eljárást követi.)

Úgyhogy kitartást!

2018. nov. 14. 07:28
 3/6 A kérdező kommentje:
Koszonom kettes :D remelem tenyleg eljon, az a valaki mert mar tenyleg nem tudok mit kezdeni az erzeseimmel ._. Beszelgettem errol a barataimmal ok meg mondtak, hogy ha nekem palim lesz, annak muszaj lesz legalabb egy utcaban laknia, vagy egy panelban velem, es ebbe bele gondolva akkora nagy igazsag van ebben, hogy megijeszt xd
2018. nov. 14. 09:33
 4/6 anonim ***** válasza:
Ne aggódj kigyógyulni belőle hamarosan a szüzesség elvesztése mára már versenye vált a fiatalok körében.
2018. nov. 14. 13:07
 5/6 anonim ***** válasza:
Mintha csak magamat olvastam volna 😂 😂
2018. nov. 14. 19:20
 6/6 A kérdező kommentje:

Skacok irtam, hogy nem vagyok egy karcsu....15 eves lany aki folyton instazik.

Ez annyit jelent, hogy 15 sem vagyok.

Becses eletkorom a 17

2018. nov. 16. 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!