Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai fiúk többsège mièrt bukik a deszka alakú csajokra?
Ez most a divat.
Amúgy meg ez kicsit bántó h "deszka alakú". Nekem is ilyen alkatom van, nem tehetek róla.
Mert így feltudja venni a csaj ruháit. :D
Áh, nem tudom amúgy. A vékonyságnál is van egy határ. Persze egy szép arc / nagyon szimpatikus személyiség esetén engemet nem érdekelne, hogy milyen alakja van.
Attól függ mi a deszka :)
Kövér nők szeretnek ezzel dobálózni, de azzal hogy valakit ledeszkáz max magát minősíti.
Nem csak "mai". Régen is voltak akik a nagyon vékonyan szerették, még olyanok is akik a teltebbeket.
De ez csak az alkatra számít a testi vágyra 😊 én is mindig a filigránért voltam oda, akár semmi pici mellért. Aztán a feleségem egy telt lány lett, mert őt szeretem!
Homi agymosás része. Először deszka utána olyan, akire azt hiszi, hogy lány, onnantól meg simán összezavarják annyira, hogy homi legyen.
Én imádom a kicsit husis/izmos lányokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!