Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » A párom édesanyja, más lányt...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom édesanyja, más lányt képzel el a páromnak mit kéne tennem?

Figyelt kérdés

Azon kívül, hogy folyamatosan hallgatom a bosszankodasat, hogy minden rossznak én vagyok az okozója(ha véletlen rossz jegyet kap én hibám mert biztos én tartottam fel, ha rossz a kedve én hibam biztos én csináltam valamit még ilyenek)ennek ellenére egy másik lányt aki persze kiváló mindenből és nagyon szupi minden nála őt támogatja.

Ő a minden, közbe nem is ismeri olyan régóta, mint engem plusz én mindent megteszek amire megker, mindig kérdezem tudok e segíteni (elviselem két éve a hülyeségeit) és mégis valaki mást sokkal jobbnak tart a fia mellé,pedig feleannyit se tett ezért.

Ilyen helyzetbe mi lehet a teendő? Valaki volt már hasonló helyzetben?

2018. nov. 6. 01:09
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Annál akarsz bevágódni, aki sérteget? Persze lehetsz az alázatos szolgája. Aki viszont ad magára, az nem tűri a sértéseket. De ahogy már mondtam, a saját házában nem oszthatod ki.

Ami tehetnél: a srácnak megmondanád, hogy az anyja rendszeresen vérig sért, úgyhogy nem mész többet hozzájuk addig, amíg anyja bocsánatot nem kér tőled. Persze ha a srác gyáva, akkor anyjával nem fog olyan szintű konfliktust felvállalni, hogy "ha nem kérsz bocsánatot a barátnőmtől, akkor elközölöm, többet feléd sem nézek".

2018. nov. 6. 14:51
 12/17 A kérdező kommentje:

Na jó nem azért írtam ki, hogy sertegessenek nem hiszem, hogy csak azért mert a 17 évemmel nem akarok osszeveszni egy 40 éves nővel "alázatos szolga" lennék.

Egyenlőre még nála lakik a párom mert ő is 17 éves és addig nem akarok konfliktust meg ez így van.

Megtehetném, hogy nem megyek, de nem hiszem, hogy bármi megoldodna úgy.

Igaz hogy a párom beszélhetne vele többet erről, de valamit én is tehetek nem?:c

2018. nov. 6. 15:05
 13/17 anonim ***** válasza:

Továbbra is szereted a párodat, és tisztázod magadban, hogy nem az anyjának élitek a kapcsolatotokat. Aztán, ha azt látja, hogy boldogok vagytok, illetve elsősorban, ha azt látja, hogy boldoggá teszed a fiát, akkor abba fogja hagyni. Emellett pedig kerüld, hogy olyat tapasztaljon veled kapcsolatban, ami negatív fényt vet rád.

A párod beszéljen vele, hogy legyen szíves ne bántson téged, mert ezzel őt is bántja.

Ha ilyet mond, mondd meg neki, hogy téved, nem te hátráltattad, nem te okoztad a rosszkedvét.

Ne vedd magadra a véleményét, attól függetlenül legyetek boldog kapcsolatban a barátoddal.

2018. nov. 6. 15:15
 14/17 A kérdező kommentje:
Végre egy segítőkész ember nagyon szépen köszönöm! Hálás vagyok
2018. nov. 6. 15:24
 15/17 anonim ***** válasza:

Amit 13-as írt az szépen hangzik, csak nem szokott működni. Ha nem állsz ki magadért, akkor nem fognak becsülni. Ha pl. a főnöködet nem osztod majd ki azért, hogy ne masszírozgassa a vállad, akkor legközelebb már a melleidet, meg a seggedet fogja simogatni.

40F

2018. nov. 6. 15:40
 16/17 A kérdező kommentje:
Ha továbbra is így marad persze, hogy kiallok majd magamért, de ameg vele lakik es ameg nem vagyok olyan helyzetben nem haragitanam magamra nagyon.
2018. nov. 6. 17:22
 17/17 anonim ***** válasza:

Szóval igazából semmit nem fogsz tenni, marad minden a régiben.

Nem tudom hogy ha eltelik pár év, még együtt lesztek-e? Mert az ilyen anyák mindent megtesznek azért, hogy a kisfiuknak ne legyen barátnője, maximum akit ők gondolnak neki, és aki vele alázatoskodik.

Ha már most mindent eltűrsz neki, egyre merészebb lesz és egyre jobban megaláz.És ha majd már nem fogod tovább bírni a sértegetéseit,és fellázadsz, na majd akkor fog megutálni, de nagyon.

Már kezdetektől nem kellett volna hagynotok hogy bármit mondjon rád.

Ezért te is hibás vagy, de a párod még jobban.

És most itt nem az a lényeg, ki hány éves.Egy 40 évesnek sincs joga így beszélni egy 17 évesről, még egy gyerekről sem!A kor nem erény, csak állapot.

De miért is kell neked odamenni, mégha a fiú ott is lakik?Menjetek hozzátok.Ha megkérdi a mama, miért nem mész oda, akkor megmondod, mert utál téged és nem néz semmibe.Ezért.Nem kell veszekedni,de ne hagyd magad.

A 13-as tényleg szépeket írt, de egy ilyen nővel, aki alapból nem fogja fel sem az értelmével, sem az érzelmével hogy ezt ne csinálja, annál ez nem fog működni!

2018. nov. 7. 10:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!