Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » A párom édesanyja, más lányt...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom édesanyja, más lányt képzel el a páromnak mit kéne tennem?

Figyelt kérdés

Azon kívül, hogy folyamatosan hallgatom a bosszankodasat, hogy minden rossznak én vagyok az okozója(ha véletlen rossz jegyet kap én hibám mert biztos én tartottam fel, ha rossz a kedve én hibam biztos én csináltam valamit még ilyenek)ennek ellenére egy másik lányt aki persze kiváló mindenből és nagyon szupi minden nála őt támogatja.

Ő a minden, közbe nem is ismeri olyan régóta, mint engem plusz én mindent megteszek amire megker, mindig kérdezem tudok e segíteni (elviselem két éve a hülyeségeit) és mégis valaki mást sokkal jobbnak tart a fia mellé,pedig feleannyit se tett ezért.

Ilyen helyzetbe mi lehet a teendő? Valaki volt már hasonló helyzetben?

2018. nov. 6. 01:09
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
80%

Te ezeket honnan tudod, miket mond rólad?

Elmeséli a fiú?...

2018. nov. 6. 01:15
 2/17 A kérdező kommentje:
És az a vicc az egészben, hogy tudja jól, hogy akármit megtennek a páromért,tűzbe mennek érte,szoval az sincs hogy én szarul bannek vele.
 3/17 A kérdező kommentje:
O maga meséli el xd mikor a fia kimegy a szobából
 4/17 anonim ***** válasza:
83%
Adjál a vén p*csának 2 jókora pofont azt el van intézve
2018. nov. 6. 03:32
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
jatszd fel a mobilra enged le a parodnak.
2018. nov. 6. 07:15
 6/17 anonim ***** válasza:

A birtokviszonyok a meghatározóak!

Ha párod anyja a saját lakásában/házában dumálja ezt, akkor illenne venned a lapot, hogy ezek durva sértések, amire önérzetes ember csak úgy reagálhat, hogy oda többet nem megy. Persze ez az anyjának a célja, de a saját lakásában/házában senkit sem lehet kiosztani, ott ő az úr. Viszont faképnél lehet hagyni...

Ha viszont a ti lakásotokban (van benne tulajdonrészed, vagy belefizetsz a bérleti díjba) nyomja le ezt a dumát, akkor mondd neki te nyíltan, hogy nem szívesen látod nálatok.

2018. nov. 6. 09:02
 7/17 A kérdező kommentje:

Már mondtam a páromnak és beszélt is már vele ezzel kapcsolatban, de nem nagyon használ.

Igazából ez az ő házukban történik,úgyhogy nem sok mindent tudok tenni.

2018. nov. 6. 10:29
 8/17 anonim ***** válasza:
Pedig megteheted azt, hogy nem teszed be oda többet a lábadat sem.
2018. nov. 6. 10:49
 9/17 anonim ***** válasza:

Hát ha rólam így beszélne, biztos többet rá se néznék, a házába be se tenném a lábam.Nincs neked egy szikra önbecsülésed sem? Bárki belédtaposhat, bírálhat, semmit nem teszel?

Amúgy a párod is megérne egy misét.Aki eltűri, hogy az anyja ezt csinálja a párjával, az nem a társad, attól ne várj sok jót az életben, mert soha nem fog melletted kiállni!Ha akarná, le tudná állítani az anyját, és megmagyarázni neki, mibe üsse az orrát.

Lányoméknál is ez volt.A vejem anyja hasonlókat csinált, végül elmarta őket egymástól, 1 évig külön voltak.Majd mégsem bírták egymás nélkül, kitárgyalták a problémákat, és ekkor a vejem a sarkára állt, megmondta a kedves anyjának, vagy békén hagyja őket, vagy ő többet nem tekinti anyjának, rá se fog nézni.

Ez pár éve volt, azóta az anyja néha megy hozzájuk, gyerekeket megnézi, 2 hetente ők is elmennek hozzá, semmi gond.Magában biztos fortyog, de nem meri mutatni.

Azóta boldogok a fiatalok, mert ő nem kavar.

2018. nov. 6. 11:22
 10/17 A kérdező kommentje:

Tavkapcsolatban élünk kénytelen vagyok menni hozzájuk neha + imádom öt ő is engem nem fogom elhanyagolni a kapcsolatom azért hogy önbecsülésem legyen :D

Arra gondoltam, hogy valaki segíthetne hogy beszéljek vele vagy hogy tudnék bevagodni nála xd

Párom pedig mit tegyen? 17 évesek vagyunk beszél vele össze is vesztek már de ennyi.

2018. nov. 6. 12:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!