Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan felejtsem el?
Nos. Tegnap láttam az Az bemutatóját, hogy hogyan készült, (a filmet nem mertem megnézni :D) és nagyon cukinak tartok belőle 2 srácot...:3 Ööö vagyis inkább hármat.
De itt most igazából nem ez a lényeg. Hanem.
Pár éve is már érdekelt a színészet, és kisfilmeket is csináltunk barátaimmal. És most azon gondolkodom hogy színészenek kellene lennem.. De azt tudom hogy ilyen filmeket nem forgatnak itthon.
Most meghogy megnéztem az Az a színfalak mögött, így meg már nagyon érdekel, de szerintem csak azért mert láttam a videót, meg cukik a srácok...
Amugy még nem tudom mi akarok lenni...
Már volt velem ilyen, hogy "beleszerettem" egy olyan emberbe akiről tudtam hogy nem lehet az enyém (youtuber volt :D), és abba is beleőrültem már, rá gondoltam mindig...
Szeretnék olyan módszereket amivel kigyógyulhatok ebből. Nagyon rossz:/ És létszi ne nézzetek hülyének, köszi... Valaki tud megoldást?:(
(És azért tetszett meg mégjobban a színészet, mert láttam milyen jóba vannak egymással, mennyire elvannak...)
Ha van valakinek tippje hogy hogy "gyógyulhatok" ki ebből, írja le! Sok választ szeretnék...
Köszönöm ha végig olvastad!
Erre nincsenem praktikák, sem gyógyszerek mint például egy lázcsillapító. Ezt neked kell megértened, hogy ne, a srácok személyiségébe szerettél bele, hanem a külsőlyébe. Lehet, hogy jóképűek, de gondolj bele, a valóságban lehet hogy nagyon nagy képük van. Szóval lehet hogy amugy ebben a "színfalak mögöttben" viccesek is akár, de lehet hogy tök mások.
Egyébként emiatt meg ne legyél színész. xddd
Köszönöm a választ! És igen próbálom őket magamtól elfelejteni, vagy nem gondolni rájuk.
Igen, nem hiszem hogy szinésznek kéne lennem :'D
első vagyok. Nem azt irtam hogy felejtsed el. Ez egy elég hülye ötlet, főleg, hogy elég kicsi is az esélye hogy eltudjad felejteni.
Azt irtam, hogy értsed meg, hogy a valóságban nem olyanok, mint amit a kamera mögött látsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!