Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan felejtsem el?
Julius 7.-e ota minden nap beszeltem egy fiuval akivel egy suliba jarok, nekem nagyon megtetszett, ugy tunt abbol amit irt hogy en is tetszek neki. Suliba köszönt hogyha latott de nem jott oda hozzam mert a haverjaival volt es enis a barataimmal, nyaron nem volt idonk talalkozni mert dolgoztam, o edzesre jar és kicsit messze is lakik.
Penteken egy baratnom mondta hogy neki azt mondtak hogy vigyazzak vele mert kihasznalja a lanyokat utana eldobja oket, en mondtam neki hogy ezt mondtak nekem, erre o azt irta, hogy nem tudna hogy kihasznalni mivel teljesen barati a beszelgetes. En teljesen meglepodtem, mivel en nem irkalok minden baratomnak eleg felreertheto dolgokat. Szoval nem tetszek neki. En viszont nem tudnek csak a baratja lenni, ugyhogy probaltam kevesebbet irni neki szombaton, aztan vasárnap. Vasarnap este mikor elkoszontunk ugy dontottem hogy reggel nem fogok irni, ha ir akkor ir, en visszairok de nem akarom keresni. Hat nem irt, szoval azota nem is beszeltunk, de en allandoan irni akarok neki, erdekel hogy mi történik vele, meselni hogy velem mivan, csak beszelni akarok vele.. De mivel nem szeretnek csak a barátja lenni igy nem irok, de mivel egy suliba jarunk minden nap latom egybol eszembe jut.
Mennyi ido ameg elfelejtem? El fogom egyaltalan felejteni? Vagy probaljak meg a baratja lenni? Mit csinaljak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!