Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan felejtsem el, ha már nem sikerült semmi?
Elso szerelem dolog... Tehat az elso baratnommel 8 honap utan szetmentunk. Az egesz szakitas oka egy vita volt, meghozza egy eleg csunya vita. Ez a vita azert alakult ki, mert mikozben mi egyutt voltunk, folyamatosan irkalt egy haverjanak, egesz nap, reggel is mikor felkeltunk. Megharagudtam ra, veszekedtunk aztan azt hitte szakitottam vele. Masnap ra irtam, megkerdeztem haragszik e, erre mondta el, hogy azt hitte vege. En mondtam neki, hogy eszemben sem volt ilyen, erre o szakitott velem. Ezek utan egy hetet probalkoztam nala, irtam nrki levelet, amiben leirtam,hogy magamba neztem, a hibaim kielemeztem, leirtam mennyire szeretem, mennyire szep.. tenyleg nagyon kitettem magamert abban a levelben. De o nem valtoztatta meg a donteset. Ezek utan probaltam talalkozora birni, aztan nem sikerult. Mostmar felesleges lenne neki irnom. Vissza jonni nem hiszem, hogy vissza fog, bar nagyon boldog lennek. Nagyon szerettuk, imadtuk egymast, nagyon sok emlekunk van, ezert olyan nehez. Mindennel probalkoztam visszahoditani, nem ment sajnos. :(
Tudom, hogy erdeklem es hogy meg szeret. Szombaton a haverokkal voltam es felejtes kepp tobbet ittam a kelletenel, persze ra is irtam utana.. Felhivott mondta menjek haza, en megfogadtam. Reggel kerdezte jol vagyok e..torodott velem.
Lehet gyerekesnek hangzik ez az egesz sztori, nekem is annak tunik. Koszonom ha elolvastad. Jol esett kiirni magambol. Ti mit gondoltok errol az egeszrol? Hogyan tudnam elfelejteni? Szerintetek visszajohet meg?
Ha úgy gondolod hogy szeret még és te is benne lennél újra a kapcsolatba, lehet lesz még köztetek valami...egyrészt tőle függ, másrészt attól a havertól...tudom milyen érzés, nekem is volt párom osztálytársamnak irogatott már mikor felkeltünk ketten és kérdezte hogy felhívjuk e...elfelejteni úgyse fog, 8 hónap nem kevés idő
Drukkolok ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!