Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha még nem sikerült túllépnem az exbarátomon?
A volt barátommal 2 éve szakítottunk és tavaly még barátok voltunk stb. A legjobb barátnőm is bemutattam neki,akivel most legjobb barátok.
Volt olyan hónap,amikor utáltam és csak a bff-em miatt taliztam vele.
Körülbelül 2 hónapja lett egy barátnője az exbarátomnak és ez rettentően fájt. Napokig sírtam.
Múlt héten rám írt és olyanokat kérdezett,ha szakítanak akkor megpróbáljuk-e újra.
A legjobb barátnőm pedig betegesen féltékeny rám. Ha mondom neki,hogy az exemmel beszéltem akkor már bunkózik.
Mit tegyek? Valaki segítsen :(
Először is, az ilyen nem barátnő, engedd el, koptasd le.
Másodszor, ez a pasi meg a barátnője mellett írogat neked, akkor ő sem egy példamutató ember, akkor, ha újrapróbáljátok melletted is irkálni fog más csajnak. Mindkét ember mérgezi az életedet, mindkettővel szakítsd meg a kapcsolatot, amilyen gyorsan csak lehet!
Nekem is 3 évembe telt mire rájöttem, hogy a "legjobb barátnőm" miket csinál a hátam mögött, azóta nem beszélünk.
De a legjobb barátnőmmel pelenkás korunk óta ismerjük egymást és az igaz,hogy tetszett neki az exem, de már nem érez iránta semmit,mivel van barátja és épp ezért nem értem,hogy mi a baja.
Hát igen,sosem fogtam ki jó embereket. De a legjobb barátnőmben biztos voltam,hogy majd sosem veszünk össze. Főleg nem egy fiú miatt. Igaz, voltak kisebb vitáink,de azokat megbeszéltük mindig, viszont ezt nem engedi,hogy megbeszéljük.
Az èn legjobb barátnőm is hasonló volt, ès èvekóta ismertük egymást, mindent tudtunk egymásról, mindent megtudtunk beszèlni, soha nek veszekedtünk, de amikor rájöttem, hogy ő marja el mellőlem a pasikat, meg akinek meg tudta, hogy bejövök/esetleg nekem jött be, azzal rögtön megdugatta magát, lekoptatta.
Mèrgezte az èletemet.
Szerintem te is tedd ezt, vagy szenvedj tovább, ez a kèt lehetősèg van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!