Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek, ha még nem sikerül...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha még nem sikerült túllépnem az exbarátomon?

Figyelt kérdés

A volt barátommal 2 éve szakítottunk és tavaly még barátok voltunk stb. A legjobb barátnőm is bemutattam neki,akivel most legjobb barátok.

Volt olyan hónap,amikor utáltam és csak a bff-em miatt taliztam vele.

Körülbelül 2 hónapja lett egy barátnője az exbarátomnak és ez rettentően fájt. Napokig sírtam.

Múlt héten rám írt és olyanokat kérdezett,ha szakítanak akkor megpróbáljuk-e újra.

A legjobb barátnőm pedig betegesen féltékeny rám. Ha mondom neki,hogy az exemmel beszéltem akkor már bunkózik.

Mit tegyek? Valaki segítsen :(

2018. aug. 27. 20:01
 1/7 anonim válasza:
Hány éves vagy?
2018. aug. 27. 20:36
 2/7 A kérdező kommentje:
17
2018. aug. 27. 21:06
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Először is, az ilyen nem barátnő, engedd el, koptasd le.

Másodszor, ez a pasi meg a barátnője mellett írogat neked, akkor ő sem egy példamutató ember, akkor, ha újrapróbáljátok melletted is irkálni fog más csajnak. Mindkét ember mérgezi az életedet, mindkettővel szakítsd meg a kapcsolatot, amilyen gyorsan csak lehet!

Nekem is 3 évembe telt mire rájöttem, hogy a "legjobb barátnőm" miket csinál a hátam mögött, azóta nem beszélünk.

2018. aug. 27. 21:57
 4/7 anonim válasza:
Furcsa szűrővel válogatod a körülötted levő embereket. :D
2018. aug. 27. 22:03
 5/7 A kérdező kommentje:

De a legjobb barátnőmmel pelenkás korunk óta ismerjük egymást és az igaz,hogy tetszett neki az exem, de már nem érez iránta semmit,mivel van barátja és épp ezért nem értem,hogy mi a baja.

Hát igen,sosem fogtam ki jó embereket. De a legjobb barátnőmben biztos voltam,hogy majd sosem veszünk össze. Főleg nem egy fiú miatt. Igaz, voltak kisebb vitáink,de azokat megbeszéltük mindig, viszont ezt nem engedi,hogy megbeszéljük.

2018. aug. 28. 12:53
 6/7 anonim ***** válasza:

Az èn legjobb barátnőm is hasonló volt, ès èvekóta ismertük egymást, mindent tudtunk egymásról, mindent megtudtunk beszèlni, soha nek veszekedtünk, de amikor rájöttem, hogy ő marja el mellőlem a pasikat, meg akinek meg tudta, hogy bejövök/esetleg nekem jött be, azzal rögtön megdugatta magát, lekoptatta.

Mèrgezte az èletemet.

Szerintem te is tedd ezt, vagy szenvedj tovább, ez a kèt lehetősèg van.

2018. aug. 28. 14:12
 7/7 A kérdező kommentje:
Hát igaziból nem is kell lekoptatni,mivel már most sem ír nekem soha.
2018. aug. 28. 14:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!