Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogy kéne túllépnem az exemen?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kéne túllépnem az exemen?

Figyelt kérdés
Fél éve szakítottunk, közös megegyezéssel, mindennél jobban szerettem de rá kellett jönnünk hogy túlzottan különbözünk és hosszútávon mindkettőnket, de leginkább engem tönkretenne lelkileg. A probléma az hogy külsőre senki a világon nem tetszik nekem annyira mint ő ezért mással nem tudok túllépni rajta egyelőre. Összejönni vele mégegyszer semmiképp nem akarok, mert ezt az állapotot lehet hogy helyrehozná, viszont sokkal nagyobb problémáim lennének belőle.. Esetleg van így más is? Mit javasoltok? 19/F
2018. jan. 8. 21:26
 1/3 anonim ***** válasza:

Miért tenne tönkre, úgy értve, hogy milyen nagyobb ellentétek voltak?

Ha fél éve szakítottatok, s még mindig rá gondolsz, az azért elég szép. Ha semmiképpen sem tudod megoldani, hogy vele újra kapcsolatba lépj, akkor próbáld elengedni a szívedben is, ne gondolj arra, hogy mikor fog vki más lány megtettszeni, csak tudd, hogy mit akarsz.

2018. jan. 8. 21:55
 2/3 A kérdező kommentje:
személyiségbeli :) igazából sok minden tényező bezavart, meg úgy az egész családja..
2018. jan. 8. 22:03
 3/3 anonim ***** válasza:
Ezzel kb pont én is így vagyok, csak nálam nem fél év, hanem 2 hónap, szóval én még reménykedek, hogy ez jobb lesz. De tökre azonosulni tudok azzal, hogy más nem tetszik, viszont vele sem akarok összejönni, mert visszajönnének a régi problémák, és ugyanúgy nem tudnám azt elviselni.. Én az időben bízok.
2018. szept. 21. 14:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!