Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit kéne tennem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kéne tennem?

Figyelt kérdés

Van egy barátnőm. Igazából a legjobb barátnőm, akit szeretek. És ő azt mondja h vannak irántam érzései neki is de ő mégis beszélget még mindig az exével akit szerintem szeret is szintén és nem tudja elengedni. Az exe egyébként megcsalta. És engem zavar hogy még beszélnek és együtt lógnak. Mit kéne tennem. Hagyjam rá?

18/L

2018. nov. 3. 22:34
 1/3 anonim ***** válasza:
Ja várj hogy ti melegek vagytok ohh
2018. nov. 3. 23:12
 2/3 anonim ***** válasza:
0%
He? Kezdjük ott a meleg szó a melegség nem azt jelenti,hogy bu....zi! Normális heteró ember is mondhatja,hogy melegségre vágyik! Jó lenne befejezni! Amúgy meg mivel lányokról van szó így legfeljebb lezbikusak lehetnek nem bu...zik! Amúgy meg ne sírj ezen! Keress magadnak egy szép magyar fiút ez a természet rendje!
2018. nov. 4. 14:25
 3/3 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy jobb lett volna LMBT kategóriába tenni, hogy békén hagyjanak az előzőekhez hasonló észlények... :/

Ha ő is mutat szerinted irántad érdeklődést, akkor mondd el neki, hogy ez miért zavar. Ha nem, akkor max barátilag annyit, hogy szerinted többet érdemel egy ilyen embernél. Ha csak köti az ebet a karóhoz, hogy jó neki egy olyan valaki, aki ennyire nem tiszteli, akkor csendben állj tovább. Keress egy normális csajt, aki értékel.

2018. nov. 7. 23:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!