Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogy mondjam el, hogy szeretem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam el, hogy szeretem? Vagy egyàltalàn szeretem?

Figyelt kérdés
Egy ève oszt.tàrsam egy fiù,ez a màsodik ève,eddig nem tetszett,nagyon antiszoc gyerek volt,de most megvàltozott engedte hogy megismerjem ès kiderült nagyon vicces,meg rendes gyerek. Majdnem a nap egèsz rèszèben rà gondolok,itthon is csak rola mesèlek, ès nem tudom de azt hiszem beleszerettem. Òràkon elèggè sokszor talàlkozik a pillantàsunk,mintha nèzne meg szünetben mindig egymàs mellett àllunk s dumàlunk. Napi szinten beszèlünk,jòl megvagyunk. Nem szeretnèm tönkretenni a baràtsàgunkat,ha neki esetleg nem tetszem,de nèha olyan èrzès mintha ugyanazt gondolnà/èreznè mint èn. Amikor rànèzek mindig engem nèz ugy èrzem vagy ezt csak èn kèpzelem be? Szerintetek lehet közöttünk valami osztàlyon belül?

2018. nov. 2. 15:13
 1/5 Candi_ce ***** válasza:
Hát várj még picit hogy mit csinál, milyen jeleket ad! De ha majd kettesben lesztek és egymás mellett ültök jó közel egymáshoz és rá nézel és ő is rád néz lehet megcsókol! :D Igazi filmes jelenet lenne :)
2018. nov. 2. 20:06
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi szèpen! Mèg vàrok meglatjuk mi lesz jövő hèten:)). Tegnap suliban egyik oràn hiànyzò volt ès megkèrdezte a tanàrnőt mellèm ülhet e,gondolom ez màr jò jel.
2018. nov. 3. 14:32
 3/5 anonim ***** válasza:
Ünnepélyesen megígérem neked, kérdező, hogy ha egyszer VALÓBAN szerelmes leszel, azt nem fogod megkérdezni!
2018. nov. 3. 20:15
 4/5 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok valahogy ha beszélni akarnál írj privit. Most êg várd meg hogy ö küldjön jelet ha szóba hozza a szerelmi témát vagy megkinál többször valamivel esetleg hív téged valahova ezek legetnek célzások amiket te is megtehetsz ha megszokott dicsérni az az bókol az is egy jel. Ha meg nem vagy biztos az érzéseidben csinálj listát hogy mit szeretsz benne és mit nem ez talán segít
2018. nov. 3. 21:03
 5/5 Bálint006 válasza:
osztályon belül soha...
2018. nov. 3. 22:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!