Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Kiugró állam van, de nem...

Kiugró állam van, de nem olyan bulldogosan, hanem kb úgy nézek ki mint egy boszorkány, és nagyon nem szeretem? De mennyibe kerülhet műtét, vagy egyáltalán megtudnák csinálni? Sovány is az arcom mellé

Figyelt kérdés
31 n
2018. okt. 23. 21:10
 1/8 anonim ***** válasza:
A filmsztárok szinte mindegyike erős álkapocs-rendszerrel rendelkezik. Nézd meg őket, oldalról fényképezett képeken. Amúgy a boszorkányokat is lehet szeretni :-)!
2018. okt. 23. 21:22
 2/8 anonim ***** válasza:

Sajnos nekem is ilyen állam van. :(

17/L

2018. okt. 23. 21:29
 3/8 A kérdező kommentje:

en senkin nem láttam még ilyen állat...:(

mutassak képet? csak nem tudom hol tudnék küldeni mert nyilvánosba nem akarom kitenni:(

2018. okt. 23. 21:35
 4/8 anonim válasza:

Nem is az hogy drága, hanem piszkosul veszélyes műtét kéne ehhez.

Inkább hagyd így, mindenkinek vannak ilyen hibái.

És nem gáz, mindenki ilyen picit.

2018. okt. 25. 20:57
 5/8 A kérdező kommentje:
De nekem.nagyon feltűnő
2018. okt. 26. 18:21
 6/8 anonim ***** válasza:
Mutatsz képet?
2018. okt. 30. 23:42
 7/8 anonim ***** válasza:

Mintha csak én írtam volna ezeket a sorokat.. Ugyanez az én problémám is, sokáig semmi önbizalmam nem volt miatta, mert amúgy az alakomat, meg minden mást szeretek magamon. De nagyon sok ismerősöm azt mondta túlreagálom és nem olyan amilyennek én látom. Ja és a párom imádja, azt mondta neki nagyon megtetszett az arcom mikor megismert, mert karakteresnek tartotta nem "tömegnek". Szóval ami neked ronda, az másnak lehet benned a szexepil.

Én egyébként ilyen állműtétnek tuti nem merném alávetni magam, mert iszonyú drága és elvileg fájdalmas is. Én még - bár ezzel nem feltétlenül ajánlom - szájfeltöltésen gondolkoztam anno, mert úgy vettem észre, hogy inkább a szám "beesett" oldalról (szemből szép) és ettől tűnik kiugrónak az állam. Viszont ezt csak olyan szakemberrel szabad, akiről sok jót hallottál, nehogy kacsaszájat csináljon :D Kevésbé költséges/fájdalmas(: Ja és ha hízol is lehet pufisodik az arcod és kevésbé olyan.

2019. jan. 20. 21:14
 8/8 anonim ***** válasza:

Ja és még valami előző vagyok:

Bár mindenki abban hisz amiben akar, ha érdekel a téma keress rá Dr.Mike Mew-ra. Ő foglalkozik az arc szerkezetének kialakulásával, illetve hogy idő közben milyen tényezők váltaztathatták azt. Rossz szokások miatt (mint például nyitott szájtartás) azt eredményezik, hogy a maxilla (az arccsont legnagyobb része, ami középen van) nem fejlődik ki rendesen, beesetté válik, ugyanis nincs mi alátámassza, ezáltal lefelé nő. Az arc így beesettebb, hosszúkásabb lesz. Állítólag még felnőtt korban is fejleszthető az arc, mivel folyamatosan változik. A helyes szájtartás a csukott száj, nyelv a szájpadláson. Nekem például nem ez volt alapból, újdonság volt számomra és mióta odafigyelek rá - sőt már automatikusan úgy tartom - tényleg előbbre jött a felső állkapcsom egy kicsit. De eredményeket is nézhetsz erről neten.

2019. jan. 20. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!