Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha a kiszemeltemnek van pasija? Bővebben lent.
Új suliba mentem, és szerelmes vagyok az egyik szintén új osztálytásramba. Neki kb két hete van pasija, aki az ellentétem. Magas és vékony.A csaj tudja hogy szerelmes vagyok belé. A pasija mondta, hogy ne nyomuljak rá, mondtam hogy nem nyomulok rá, csak el kellett neki mondanom. A csaj nem beszélt velem kb 4 napig, aztán feloldott messengeren, és mondta hogy nem haragszik,csak felejtsem el ezt a témát. A pasijával nem vagyunk haverok, csak nem basztatjuk egymást. Még mindig őrülten szerelmes vagyok a csajba. Mit csináljak? Valahogyan válasszam szét őket, vagy a pasi tudta nélkül próbáljam meg átcsábítani a csajt?
tizenkettő vagyok.Kérlek normális válaszokat!
Igazából megtanulod, hogy az érzéseknek nem lehet parancsolni. Két hét nem sok idő, viszont ha már történt letiltás és azt írta, hogy felejtsd el a témát azt jelenti teljes mértékben, hogy nem szeretné veled a továbbiakat.
Az utolsó kérdésed arról, hogy szétválasztod őket vagy "átcsábítani" itt meg is bukott, hiszen nem szeretné.
Nekem többször volt olyan, hogy olyan lány kezdeményezett akinek barátja volt (2-3-4 éves kapcsolatokról beszélek). Ez a felnőtteknél gyakran így zajlik, ha beleunnak egy kapcsolatba. Van, hogy hagyni kell az egészet, viszont ha bele szeretsz nincs visszaút.
De kicsit el is kanyarodtam. Ez gyerekszerelem, nem tudni meddig fog tartani, de a lány egyértelműen kifejezte szándékát. Szóval ne erőltesd!
F/23
Szerintem próbáld meg elfelejteni és keress egy másik lányt. Én ugyanigy jártam egy fiúval és rájöttem hogy teljesen fölösleges volt futnom utána. SOHA NE FUSS EGY LÁNY UTÁN! NEM ÉRI MEG!
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!