Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Keresztény lányok ti mit...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Keresztény lányok ti mit tanácsolnátok? 17F

Figyelt kérdés
Nos egy 17 éves átlagos srác vagyok szeretek sportolni focizni ugráló kötelezni stb.Viszont már egy jó ideje elkezdtem egyedül gyülekezetbe járni vasárnaponként és idén meg tetszet a gyüliben egy lány és nem bírom kiverni a fejemből még soha nem voltam szerelmes a gyülibe amúgy nem csajozni mentem el hanem.Hogy Istennel találkozzak.Ja ami egy kicsit zavar a lányban hogy kb 2 évvel idősebb nálam általában ha egy lány idősebb már nem szoktam rá nézni de ez a lány olyan közel van Istennel hogy engem le nyűgözött és igazából rá döbbentem hogy h egy szer lessz feleségem legyen keresztény.:) Ja amit ki hagytam hogy a lánynak már egy szer szerelmet vallottam hónapokkal ezelőtt.De ara azt mondta hogy rendes vagyok de neki nincs szüksége kapcsolatra amit megtudok érteni.De ezmár nyáron volt szerintetek próbálkozzak még nála? vagy ne?Az abajom hogy nagyon nem megy ki a fejemből ez a lány. De meg próbálom Isten kezébe letenni ezt a helyzetet.Ja és normális kultúrát válaszokat várok.Ja ÉS A VÁLASZOK LEGYENEK ÉPÍTŐ JELLEGŰEK!:)
2018. okt. 25. 19:49
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Emberek!kérdésem mindenkihez szól. Miért kell a kérdezőnek beszólni, azért mert nem tökéletes a helyesírása? Miért kell akárkinek csúnya megjegyzéseket tenni a helyesírására? Senki sem tökéletes!Ti sem, én sem, senki sem.Nektek is vannak hibáitok, nektek is vannak nehézségeitek, rosszabb napjaitok, megoldásra váró problémáitok az életben.Attólmég hogy odaírjátok válaszotok elé hogy "építő jelleggel" attól az nem fogja építeni/fejleszteni a helyesírását. Építeni abban az esetben építené kommentetek ha felhívjátok a problémára a figyelmét(megvolt), aztán megoldást(okat) ajánlotok rá(ez kimaradt) . Nekünk mi jogunk van beszólni azoknak, akik tulajdonképpen ugyanolyan tökéletlenek mint mi. Nem azt mondom hogy a véleményed ne írd le! Nem azt mondom hogy ne oszd meg a gondolataidat a kérdező helyesírásával kapcsolatban! Hanem azt mondom hogy mindezeket meglehet tenni kultúrált formában. Nem szemrehányás, gúnyolodás formájában, hanem értelmes ember módján. Aki kicsit belelát, átérzi a másik helyzetét,az nem csak gúnyolódni, bírálni jön akármelyik kérdés kommenrészlegéhez, hanem SEGÍTENI. Elvégre ez az oldal azért jött létre hogy a segítségre szoruló, emberek megkaphassák azokat a megfelelő válaszokat, amik előrejutást hozhatnak számukra, egy másik ember legjobb tudása segítségével. Akkor nektek ez lenne a legjobb tudásotok hogy szidjátok a másik embert mert valamiben nem tökéletes? - gondolom nem. Akkor mi értelme van beszólni egy idegen embernek? "Kedves" kommentjeitektől a helyesírása NEM fog változni, a konkrét kérdésére érdemben NEM válaszoltatok.Akkor mi értelme volt beszólni? Mi értelme volt megjegyzést tenni? - Semmi. Értelme akkor lett volna, ha elmondod a véleményed a helyesírásáról, majd legjobb tudásod szerint megoldást kínálsz rá hogy fejlődhessen.Jobb nem lett ettől gondolom az életed. A belső frusztrálcságod nem szűnt meg.Nem is fog attól megszűnni hogy a megoldatlan problémáid, elégedetlenséged okozta feszültséged másokra vetíted ki azáltal, hogy beszólsz neki(k). Ha zavar a helyesírása, és te úgy gondolod hogy neked avval nincs problémád akkor segíts neki(elvégre ezért van ez az oldal). Attólmég, hogy valaki nem ír tökéletesen nem azt jelenti, hogy nem lehet egy értelmes, kedves, logikusan gondolkodó ember. Nagyon sok olyan ember van aki írásban nehezen/rosszul fejezi ki magát, de szóban neki annál könnyebb. Ellenkezőjére szintén van példa.Mindenkinek szép, és produktív napot!
2018. okt. 27. 14:46
 22/24 A kérdező kommentje:
Azt látom hogy sok fogyatékos nem tud olvasni építő jellegű válaszokat várok nem degradálot de it sokan csészék olvasni azok akik építő jellegűt írták azoknak köszönöm;)
2018. okt. 27. 14:46
 23/24 A kérdező kommentje:
Ja és utolsó köszi a komented ;)
2018. okt. 27. 14:49
 24/24 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy érez hivatást arra, hogy apáca legyen.
2018. okt. 27. 21:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!