Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az egyetemen nagy esély van arra, hogy egy hívó fiatalra rátaláljon a szerelem?
Már régóta szerettem volna egy barátnőt,azonban sose volt olyan egzisztenciám illetve sose voltam olyan "típusú" aki ezt megengedhette volna magának.
De ahogy telt az idő egyre erősödött bennem az érzés, egyre jobban vágytam egy "társra"..:) és most,hogy egyetemre fogok menni,ahol már a tanulás mellet az egzisztenciám kiépítésére is fogok hangsúlyt fektetni jó lenne megtalálni a nagy őt :)
Azonban sajnos a mostani fiatalok nagyon kevés része rendelkezik olyan értékekkel ,olyan felfogással ,mint én vagy hívő társaim ,többek között:nincs szexuális együttlét házasságig,bulizás kizárva,tisztelet az embertársak felé (ahhoz is ,akik mondjuk elgondolásunk szerint nem érdemelné meg) stb.. :).
Tehát a kérdésem ,sok esélyem lenne az én szemszögből ,az én értékrendemhez hasonló lány találni? :)
Az miért érték, hogy nem bulizol? Isten tiltja, hogy jól érezd magad? Hogy barátaiddal szórakozz, esetleg egy kevés alkoholt igyál? (Nem úgy, hogy berugsz, de egy kupica pálinka jól tud esni).
Vagy a csak házasság utáni szex. És ha nem is passzoltok majd a pároddal ilyen szempontból?
A tisztelet pedig nem ezen múlik. Ismerek embert, aki egész hétvégén bunkó mindendikvel, aztán megy gyónni, majd folytatja a bunkózást, sértegetést. De olyan ateista is van, aki viszont illemtidó, kedves, tisztelettudó.
Én tényleg nem ítélem el, ha valaki vallásos, Istenben én is hiszek, de ezt
nagyon nem értem.
Nem az az ertek ,hogy nem bulizok,hanem ennrk az oka :) .
Termeszetesen ihatok alkoholt es persze ez is egyfajta "aldas" ,azonban ketlem,hovy a bulizas egy kulturalt italozasbol allna:).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!