Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mi a véleményetek? Mit tanácso...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek? Mit tanácsolnátok?

Figyelt kérdés

15 éves lány vagyok,idén kezdtem a gimnáziumot.Van egy fiú,akivel már egészen elsős korunk óta osztálytársak és barátok vagyunk!Sokáig jól működött ez így,én szívesebben voltam a barátnőimmel,ő a barátaival,de ettől függetlenül is sokat beszéltünk!Már 8.év végén éreztem,hogy ez valahogy számomra több mint barátság,de nem mertem neki elmondani,mert féltem,hogy ő nem így érez és a barátságunknak örökre vége,de én abba beleőrülnék,úgy voltam vele,hogy inkább legyünk csak barátok mint hogy elveszítsem.A nyár az teljesen jó volt arra,hogy elfelejtsem,mert hát elég messze lakik tőlünk és csak ritkán tudtunk találkozni!Amikor azt hittem hogy már túl vagyok az egészen,kezdődött a suli és észrevettem,hogy valahogy másként beszél és néz rám ha beszélünk,de nem vagyok benne biztos hogy azért,mert többet akarna,nem ad egyértelmű jelet arra,hogy mit szeretne,szóval most itt vagyok,újra érzem hogy szeretem,de nem tudom,hogy ő mit szeretne!Nekem kéne akkor valahogy jelet adni neki és ha azt látom hogy elutasító,akkor inkább hagyjam?

Köszönöm a segítőkész,értelmes válaszokat!

#barátság #szerelem.tiniszerelem
2016. jan. 21. 17:51
 1/5 Gumikacsa12 válasza:
Szerintem ezt vele kene megbeszeld.De ne ronts ra!Tereld erre a beszelgetest, amikor csak vele vagy.Elkepzelheto, hogy o is igy erez.Ha mgsem akkor fent all a veszelye,hogy romlik a baratsagotok, de megeri a kockaztatast.
2016. jan. 21. 18:33
 2/5 A kérdező kommentje:
Az a baj,hogy nem vagyok benne biztos,hogy megéri kockáztatni,már kicsi korunk óta jó barátok vagyunk és nem akarok túlozni,de egészen biztos nagyon sokáig nem tudnám feldolgozni azt,hogyha elveszítem még a barátságát is!
2016. jan. 21. 18:51
 3/5 Adelll ***** válasza:
Elég gyerekes megoldás de nem vagy joba valamelyik közelebbi barátjával? Esetleg megkerdezhetned valamelyik baratjatol hogy mondott e valamit vagy ilyesmi. Ebben a helyzetben én nem momdanám meg csak úgy neki. Én félek kockáztatni de szerintem kár lenne elrontani.
2016. jan. 21. 19:02
 4/5 A kérdező kommentje:
Igen,én is félek,viszont ez nem egy rossz ötlet,lehet hogy megpróbálkozom vele:)
2016. jan. 21. 19:15
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem mondd meg neki mit érzel. Hidd el hogyha azt tennéd hogy elhallgatod, mert nem akarod hogy véget érjen a jó kapcsolatotok akkor egy idő után depressziós leszel. így is úgy is szereted őt és nem csak barátilag. Akkor semmi értelme elhallgatni. Érezni fogod minden egyes pillanatban,és csak magadnak ártasz ha nem mondod el neki mit érzel, mert nem fogod magad jól érezni. Ha pedig azt mondja hogy ő nem érez semmit, akkor legalább tudni fogod, és lehet hogy véget ér az eddig kincsként ápolt jó viszony, de legalább nem fogja szúrni az oldaladat minden pillanatban a tudat hogy te szereted, de nem mered neki elmondani. Legyél nyílt és őszinte, nem fogod megbánni! :)
2016. jan. 21. 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!