Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akkor most bejövök neki, vagy sem?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Szóval van egy lány, egy osztályba járunk,
Tavaly végig mellette ültem, barátok lettünk. Idén nyár elején elmondtam neki, hogy én többet érzek iránta, mint egy barát. Visszautasított, de én nem adtam fel a dolgot. Ezeket követően többet irogattunk a nyáron messengeren. Én minden nap érzékeltettem vele, hogy továbbra is kedvelem. Mindig kedveskedek vele, mosolygok rá.
Szokott nézni engem órákon, de nem mondja hogy kedvelne engem.
Van valakinek valami ötlete?
2018. okt. 21. 10:49
1/1 HEyoalf válasza:
Lehet hogy bejössz neki, de bizonytalan a dologban. Ha 1x visszautasított, még meglehet próbálni mégegyszer, de ha akkor is visszautasít, akkor ez a busz elment. Próbálj vele élőben találkozni és ott meglátod hogy érdekled-e. Hiszen aki akar, az mindent elkövet hogy veled legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!