Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Bejövök neki? Többi lent

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Brushyourteeth kérdése:

Bejövök neki? Többi lent

Figyelt kérdés

Sziasztok! Tudom, nagyon hülye kérdés de aki csak azért írnk választ,hogy leírja "úristen! de hülye vagy!" az kérem lapozzom tovább. Viszont akinek értelmes válasza van, azt megköszönöm :)

A sztori a következő: Van egy srác akivel párszor beszéltünk nyáron (egy suliba járunk, 16 éves). Suli elején nem igazán köszönt, de a múlthéten elkezdett rám köszönni. Pénteken együtt sétáltunk haza és utána egész hétvégén beszéltünk messengeren. Még szombaton megbeszéltük, hogy hétfő délután sütök neki palacsintát (cserébe ő szerez nekem tesire igazolást). Hétfőn hazajöttem és meg is csináltam őket, de ő azt írta, hogy "nem éhes". Ez elég szarul esett, azóta nem is igazán beszéltünk csak írta hogy "felejtsük el a dolgot". Teljesen tanácstalan vagyok...Segítsetek!

16/L

2018. okt. 3. 17:25
 1/4 anonim ***** válasza:
91%
Valószínűleg bejöttél neki vagy még mindig bejössz de történt valami ami miatt meghátrált hirtelen ettől az egész dologtól..az meg rajtad áll hogy kiderítsd, bár lehet az lenne a legjobb ha ,,elfelejtenéd a dolgot" :/
2018. okt. 3. 17:40
 2/4 bana12543 válasza:
Szia.Szerintem ha találkoztok,továbbra is köszönj neki,mintha nem történt volna semmi.Ha beszédbe elegyedik veled,dumcsizz vele.Ne lássa,hogy magad alatt vagy a multkoriért.Mondjuk nem világos az,hogy felejtsuk el?marmint mit is?
2018. okt. 3. 19:56
 3/4 anonim ***** válasza:
Beszéljétek meg. Lehet, hogy csak allergiás valamire, és nem akart "puhánynak" látszani. Mondjuk azt megmondhatta volna nyíltan, hogy nem ehet ilyeneket mert pl fogyózik vagy lisztérzékeny vagy valami.
2018. okt. 3. 20:11
 4/4 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy mégsem tud igazolást szerezni neked? Csak úgy mondta, de te megvalósítottad a palacsintát, így megijedt?

Vagy.. egyáltalán a továbblépéstől megijedt?

2018. okt. 20. 22:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!