Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bejövök neki? Többi lent
Sziasztok! Tudom, nagyon hülye kérdés de aki csak azért írnk választ,hogy leírja "úristen! de hülye vagy!" az kérem lapozzom tovább. Viszont akinek értelmes válasza van, azt megköszönöm :)
A sztori a következő: Van egy srác akivel párszor beszéltünk nyáron (egy suliba járunk, 16 éves). Suli elején nem igazán köszönt, de a múlthéten elkezdett rám köszönni. Pénteken együtt sétáltunk haza és utána egész hétvégén beszéltünk messengeren. Még szombaton megbeszéltük, hogy hétfő délután sütök neki palacsintát (cserébe ő szerez nekem tesire igazolást). Hétfőn hazajöttem és meg is csináltam őket, de ő azt írta, hogy "nem éhes". Ez elég szarul esett, azóta nem is igazán beszéltünk csak írta hogy "felejtsük el a dolgot". Teljesen tanácstalan vagyok...Segítsetek!
16/L
Lehet, hogy mégsem tud igazolást szerezni neked? Csak úgy mondta, de te megvalósítottad a palacsintát, így megijedt?
Vagy.. egyáltalán a továbblépéstől megijedt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!