Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek most bejövök neki vagy nem?
Figyelt kérdés
Most vagyok kilencedikes. Észrevettem, hogy az egyik osztálytársam sokszor néz, rám mosolyog. Tőlem kérdezett meg olyan dolgokat, amiket bárkitől megkérdezhetett volna. Aztán elbizonytalanodtam, hogy akkor most tetszem-e neki vagy nem. Tegnap odajött, óra előtt és megkérdezte, hogy miből felelünk. És akkor együtt néztük meg, nekem rajta volt a kezem a könyvön, ő meg így mutogatta és hozzám ért a kezével, lehet véletlen, lehet nem, nem tudom. Mindenki azt mondja, hogy egyértelmű, hogy tetszem neki, mert mindig néz..De akkor miért nem tesz semmit vagy? És van egy probléma, van egy másik lány, akivel szintén össze szoktak mosolyogni, meg minden. Bár ennek a csajnak van barátja. De nemtudom. VALAKI SEGÍTSEN!2018. szept. 19. 18:02
1/2 anonim válasza:
Szia!
Valószínű hogy nem közömbös irányodba. Beszélgess vele. Mesélj neki olyan dolgokról amik téged érdekelnek, ettől különlegesnek fogja érezni magát és lesz önbizalma tenni valamit ;)
Hajrá 22F
2/2 anonim válasza:
Szia!
Szerinem nyugodtan probalj meg beszelgetni vele. Esetleg sulin kivul is ha tudsz. Elindulhattom esetleg sulibol egyszerre es ugy beszelgettek mert akkor mar nem feszelyez h ott vannak az osztaly tarsaid korulotted. Szerintem bejossz neki. Sok sikert :) 15/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!