Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Akkor most bejövök neki?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akkor most bejövök neki?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van egy lány az osztályomban, tavaly mellette ültem egy éven keresztül,jó baráti viszonyunk volt. Idén nyár elején elmondtam neki, hogy többet érzek iránta mint egy barát. Utána sokat beszélgettünk, nem mondta hogy ő is kedvelne engem. Majd nyár vége fele kérdeztem tőle, hogy Lehetünk-e többek barátoknál? A válasza nemleges volt. De én nem tudok lemondani róla azóta sem. Minden nap beszélgetünk, viszont órákon a szemem sarkából látom hogy engem néz. Minden órán többször, de sohasem mondja hogy többet érezne irántam mint egy jó barát. Én nem vagyok olyan, hogy odamegyek hozzá és beszélgetünk.

Ha valakinek van valami hasonló tapasztalata vagy ötlete, akkor írja le, előre is köszönöm!

F/16

#szerelem #tini párkapcsolat #Bejövök-e neki
2018. okt. 17. 20:14
 1/4 anonim válasza:
Szerintem tetszel neki... azert nezett mert valoszinuleg mert varta h mikor nezed. Lehet az elejen nemet mondott de igy h sokat beszelgettetek mar vagyik a figyelemre feloled mert megkedvelt.
2018. okt. 17. 21:48
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem tetszel màr neki csak nem meri elmondani. Kérdezz rà mégegyszer.
2018. okt. 18. 13:56
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, a következő napokban majd leírom a fejleményeket!
2018. okt. 18. 22:28
 4/4 A kérdező kommentje:
De hogyan kérdezzem meg tőle, hogy ne vegye tolakodásnak?
2018. okt. 19. 07:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!