Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nincs szükségem egy kapcsolatra? Mit gondoltok?
Egy 18 éves lány vagyok, még soha nem volt igazi kapcsolatom.
Jópár fiú jelentkező akadt már, azonban nem éreztem irántuk semmit, így elutasítottam őket.
4-5 hónapja egy fiúval majdnem összejöttem (2 hónap ismeretség után(elsőre iránta sem éreztem semmit)) azonban ez mégsem történt meg (az okokat nem részletezném)
Most újra van az életemben egy fiú akivel alakul valami.
Szoktunk találkozni, jól érzem magam vele.
Azonban itt kezdődnek a problémák. Nála is ugyan azt érzem mint az előző "fiumnál" = egyszer úgyerzem "kell nekem" ,máskor pedig inkább egyedül lennék.
Szörnyű ez a tulajdonságom. Én sem tudom eldönteni, mit is akarok. Néha mar ugy erzem, esetleg nem is igénylem a kapcsolatot.
Viszont gondoltam arra is, hogy ez csak az "új helyzettől " van. Megijedek az "új dolgoktól" ezért választanám inkább a biztos pontot, az elutasítást.
Illetve úgy gondolom nálam tobb ido kell egy szerelem kialakulására, több tényezők is szerepet játszanak
Nem tudom hogy mi tevő legyek....
Vajon nem is kell nekem a fiú, vagy csak az új helyezettől ijednék meg? Ti mit gondoltok?
Szerintem nekem fogalmam sincs 😂
Igyál egyett aztán aludjál
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!