Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan tudhatnám meg?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudhatnám meg?

Figyelt kérdés
Van egy lány aki nekem már hónapok otta bejön. Csak akkor az volt a gond hogy nem nagyon beszéltünk illetve barátja volt. Most már nincs neki és én is többet szoktam vele beszélgetni. Azonban nem tudom hogy ő érezhet e irántam valamit.. :/ Hol folyamatosan velem szeretne lenni pl iskola szünetekbe, iskola után is egy ideig együtt megyünk, illetve párszor találkoztunk igy hétvégén is. De azonban néha pedig mintha kerülne.. És egyszerűen ilyenkor pedig nem merem meg kérdezni. Mit tudnék csinálni?
2018. okt. 15. 00:13
 1/1 anonim ***** válasza:
Szerintem meglehet, hogy amikor sokat van veled,akkor éppen nem alakul, vagy éppen nem sikerült neki senkivel semmi, és amikor keveset van veled lehetséges valakivel alakul neki, és akkor őt eléd helyezi a fontossági sorrendben. Szóval úgymond te csak a köztes időt töltöd ki, hogy ha éppen nincs senki "a láthatáron" , hogy érezze hogy azért még van akinek kell(szóval feltehetően te vagy az ego simogatója). De ha őszintén odamész, kérsz tőle egy találkozót, és elmondod az érzéseidet, akkor megkaphatod a kérdések/kételyek nélküli választ.
2018. okt. 15. 00:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!