Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan tudhatnám elfelejteni?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudhatnám elfelejteni?

Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok, és már egy jó ideje szerelmes vagyok az osztálytársamba. Nagyon jóban vagyunk, rengeteget hülyéskedünk együtt. Neki viszont van barátnője. Mit tehetnék? Képtelen vagyok nem tudomást venni róla ha elkezd viccelődni velem, képtelen vagyok legalább egy vigyor nélkül elfordulni tőle. De kezdek begolyózni ettől az egésztől, eleve talán nem is lenne jó ha mint osztálytársak járnánk. Hogy tudnám megszüntetni ezt az érzést? Mindennap találkozom vele!
2015. nov. 3. 19:23
 1/1 anonim válasza:
Szerintem felejtsd el az ilyen szerelmi gondjaidat már mindjárt itt az érettségi .Ráérsz azután pasizni.
2015. nov. 3. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!