Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan tudnám elfelejteni? HELP

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám elfelejteni? HELP

Figyelt kérdés

Volt egy lány akibe szerelmes voltam 8. Osztályban, De hagytam az egészet mert barátja volt/van meg amúgy se jött volna össze. Most hogy a középsuli elkezdődött gondoltam, hogy úgyis elfelejtem. De tegnap vele álmodtam azóta pedig már 3 hónap eltelt, hogy nem láttam. Előtört bennem, az az érzés, hogy hiányzik de nagyon.

Segítsetek! 14/F

2015. okt. 8. 20:09
 1/3 anonim ***** válasza:
egyszerű, keress másik lányt aki úgy tetszik, és csináld vele ezt.. Nem olyan nagy probléma az ha ábrándozol néha, vagy róluk álmodsz.. Én momentán örülök ha Róla álmodok, olyankor alszom ki igazán magam, és olyankor vagyok igazán friss reggel, meg úgy bearanyozza a napom..:)
2015. okt. 8. 21:06
 2/3 anonim ***** válasza:

Idő kell. Közhely, de igaz.

Anno volt egy srác, aki bejött egy évig. Lett volna lehetőségünk jobban megismerni egymást, de nem jött össze. Fél évig "szenvedtem" miatta..a mai napig eszembe jut, volt, h még idén nyáron is álmodtam vele.

Őszintén szólva, nem bánom, h végül nem lett köztünk semmi.

Jelenleg is egy ilyen lehetlen helyzetben vagyok, de még nincs veszve.

Idővel tényleg könnyebb lesz!

Koncentrálj barátokra, sportra, és a tanulásra!! Sok sikert, én szurkolok! :)

Ó, a lényeg! NE próbáld elfelejteni! Ilyen nincs, nem is lesz. Ha előtör ez a hiányérzed, hagyd, h átjárjon, add át magad annak. Sírj, írd ki magadból. Könnyebb lesz. Sokkal könnyebb!

2015. okt. 8. 21:45
 3/3 nagy tankos válasza:
Beszélgess másokkal keress másik lányt én nekem bejött
2015. okt. 8. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!