Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám elfelejteni az exem?
Januárban szakítottunk, utána meg kb 2 hónapig húztuk egymás agyát, de aztán összejött - hát, hogy is fogalmazzak - egy elég felkapott lánnyal. Sráccal már nem tartjuk a kapcsolatot, de a haveri körével mostanában elég sokat vagyok, jóba vagyok velük, és mind azt mondja, hogy nem értik miért nem én kellek a srácnak, mert elég cefet a mostani barátnője.
Már több mint fél éve történt szakítottunk, de még mindig nem tudom elfelejteni. Haverjait nagyon szeretem, el vagyok velük, de sajnos emlékeztetnek az exemre, arra, hogy milyen volt vele. Hogyan tudnám elfelejteni? Ráadásul ez kihat a további kapcsolataimra. Elutasítottam már pasit az exem miatt. Nem merek, nem tudok belevágni egy újabb kapcsolatba. Mitévő legyek?
Most lesz majd a szülinapja a héten az exemnek, szerintetek irjak neki? Április óta nem beszéltünk.
Köszönöm előre is a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!