Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek hogy ne fájon?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek hogy ne fájon?

Figyelt kérdés
Hosszú lesz egy kicsit talán de nagyjából annyi hogy van egy lány akit már általános iskola korom óta szeretek kb.4ik osztály óta majd 6 ikban elment de nyari táborokban meg láttam őt ugy nagyjából joban voltunk es a tabor utan azt hittem nem látom de kiderult hogy kozepsuliban osztalytarsak leszunk es eleinte és a kezdetek óta soha nem bántam hogy bem szeret maradtam ebben a plátói szerelemben nekem jo volt de mikor egyszer 10kben szakított a pasijával valami előtört bennem valami ami irigyseget okozott bennem mas fiuk iránt akivel beszelgett nagyon rosszul éreztem magam és igy is ereztem magam egeszen 11 ik középéig mire megtanultam élni ezzel az érzéssel de valami eltort bennem az utobbi napokban megint fáj és en mar nem akarom ezt erezni tudom hogy egy szelmalom harcot folytatok de az erzes egyzseruen nem akar elmmenni.
2018. okt. 7. 19:10
 1/2 anonim válasza:
En tudom a valaszt a kerdesedre....
2018. okt. 7. 21:59
 2/2 anonim ***** válasza:

kéne neked egy csaj

Egy olyan aki nem csak az életed keményíti hanem...

2018. okt. 8. 02:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!