Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit csináljak hogy ne fájon a...

Mit csináljak hogy ne fájon a hasa?

Figyelt kérdés
3 hetes babámnak sokszor görcsöl a hasa tud kakilni,pukizni de ilyenkor mindig sir mig ki nem jön neki. Valakinek valami pratika ami segitene? 100 % anyatejes.
2018. aug. 22. 20:32
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Ki kell próbálgatni a cseppeket, valamelyik - reméljük - segíteni fog. Nekünk a BioGaia és Espumisan kombó vált be.
2018. aug. 22. 21:01
 2/11 anonim ***** válasza:
Én is a cseppeket ajánlom. Espumisan vagy Infacol. Hason fekvés. Pocak masszírozás.
2018. aug. 22. 21:42
 3/11 anonim ***** válasza:

Második válaszoló vagyok..

A rezgő pihenőszék is megoldás lehet. Valakinek beválik. Próbálkozni kell

2018. aug. 22. 21:43
 4/11 anonim ***** válasza:
35%
Mi mindent kiprobaltunk, iszonyat szenvedes volt 4 honapig 100% anyatejes volt de akarmit csinaltunk uvoltott a hasfajastol , besokalltam vettem tapszert azota egy angyal . Kitartas sokaknal segit a csepp
2018. aug. 22. 22:16
 5/11 anonim ***** válasza:
0%
Fujj ez nagyon undorito es vicces is
2018. aug. 22. 23:15
 6/11 anonim ***** válasza:

Nálunk a kólika ellen a cseppek csak rövid ideig segítettek

2 dolgot csináltunk, ami nagyon sokat segített:

- liter számra inni a pukizó tea, patikában is kikevernek olyat ami neked kell, ezek amik teli vannak ánizs, csalán és hasonlókkal. Kicsit megkönnyíti neki a székletelést és a pukizást, emiatt könnyebben viseli

- diéta. Ne keverd össze a fogyókúrával. A miénk nagyon érzékeny volt néhány ételre, szóval a diétánk teljesen kizárt minden olyan ételt ami bármi féle hatással van a pici pocakjára. Erről sok listát találsz interneten, de a sok K betűs zöldség mellett sokan nem írják, hogy tej, tojás, sajt, hagyma, körte és hasonlók is nagyon befolyásolják. Nálunk 1 pohár körtelé és a pici fél napig szenvedett utána. A doki mondta, hogy a körte is a listán van.

A diétát már tanácsoltam párszor az embereknek, de sokszor lehúzást kapok, nem tudom miért. Talán azok húznak le akik inkább kivárták a 4 hónapot, de ugyanúgy ettek mindent, vagy talán azok akik csak a gyógyszerekre esküsznek, vagy akik úgy vannak, hogy hagyma nincs az internetes listán, ergo én hülye vagyok, hogy beleírom a hagymát.

Én saját tapasztalatból írok. Lehet nem minden babánál válik be, de a miénknél nagyon nagyon, látványosan bevált. 2-3 nap könnyű kaja, pukizós teával kombinálva és a babának negyed annyira nem fájt már a hasa és boldogan durrogtatott.

2018. aug. 23. 09:05
 7/11 anonim ***** válasza:
Nekünk is használt valamennyit az espumisan, és az édesköménytea+Colief csepp. De teljesen semmi nem mulasztotta el, pedig diétáztam is. Adamo hintánk is volt, pihenőszékben is sokat volt. Babafüggő, ki kell tapasztalni.
2018. aug. 23. 10:20
 8/11 anonim ***** válasza:
6-os ezzel a pici pocakjaval nagyon felba**tál
2018. aug. 23. 11:39
 9/11 anonim ***** válasza:

8: csak azért, mert neked nincs gyermeked ezért nem ismered az érzést ami egy babával jön

de remélem annyira nem basztalak fel, hogy most sírva hazaszaladj, de gondolom minimum annyira, hogy írnod kellett egy kommentet

2018. aug. 23. 13:01
 10/11 anonim ***** válasza:
Igen csak ennyire sikerült de akkor is miez?pici pocak waaa
2018. aug. 24. 09:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!