Nektek is van, hogy egyik nap fája hasa és órákon át, de szó szerint 5-6 órán át erősen sír, rúgkapál, bármit csinálok, másnap meg békésen szundikál nagyokat, semmi baja a hasának?
Vagy mégis van köze az étrendedhez (naplózd mikor mit eszel), vagy az etetése vagy túl sűrű vagy túl ritka néhány napon (ezt is naplózd), vagy nem feltétlen a hasa fáj (ezt is naplózd, főleg az alvását). Szerintem.
Az enyémeknek mindennap fájt. Ettől függetlenül más bajuk is volt, második babám heti kb 3-4 este vigasztalhatatlanul sírt, nem nyugtatta meg az sem, hogy az alkaromon hasaltatom és járkáltam vele, rúgkapált, feszengett, az ilyen napokon még a szokásostól is rosszabb volt az alvása. De ezekben a napokban frontok is jönnek-mennek, most az ország felében hidegfront van a másik felében melegfront, már el nem tudtam képzelni mi a baja neki (9 hós most) erre látom, hogy pont melegfront van felénk, hát én azt jól tudom, hogy nagyon nem bírja...
Lehet, persze, én nem csináltam belőle nagy ügyet, a tejet, meg a nyers sajtot kerültem, mert az nekem is bajt okoz, aztán ennyi.
Ha mindent kihagyok, amitől fáj a hasa, akkor gyakorlatilag répán meg krumplin éltem volna 7 hónapig.
Felejtős...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!