Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sose lesz kapcsolatom?
Ugy erzem sose lesz egy normalis kapcsolatom az eletbe.. Nappal teljesen jol vagyok de jon az este es egyedul vagyok a gondolataimmal es vagyok egy fiura hogy kolcsonosen szeressük egymást 😍 es jarjunk el ide oda. Volt 1 kapcsolatom az is 1 honapig tartott 😕 nemtudok hol ismerkedni facebookon szoktam jelolgetni embiket de nem talalok normalis fiukat..
Sose lesz baratom es hiaba varok akkorse varhatok eveket is ::D es csomoo szeep lany van miert pont en kellenek barkinek is...
Azzal csak nyersz, ha nem lesz kapcsolatod. Semmi mást nem hoz, csak bajt és szenvedést, Kérdező. Iszonyú sok energiát és időt fektetsz bele, és nagyon nagyon minimális esélyed van a sikerre (kb. mint hogy megnyered a jackpotot a cseresznyés tőzsdén). A vége az lesz, hogy lelkileg összetörsz, és utálni fogod a férfiakat.
Mindenképpen azt javaslom, hagyd a fenébe a párkapcsolatokat, és olyasmivel töltsd az idődet, ami NEKED jó!
Koszonom a valaszokat ::D
Mindenkinek meg a zold kez. 😄
Én is így voltam egy darabig ezzel, hogy sosem lesz kapcsolatom. Mostanra realizáltam is, hogy soha nem is lesz és igazából nem is kell :D Nem mintha éreznék bármi olyat is, ami miatt hiányozna a dolog. Azt ha netán mégis beüt, akkor vagy kihátrálok vagy nem (ahogy mondani szokás, a változás jogát fenntartjuk).
Megjegyzés: szinte soha nem válaszolgatok ebben a témában kérdésekre, de most gondoltam átnézek más témakörre is azt végül itt kötöttem ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!