Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vitak miatt ki lehet szeretni valakibol?
Viták mindenhol vannak meg a legjobb kapcsolatban is .egészséges feltétlenséggel sincs baj pláne hogyha megtudjátok utána beszelni . De ha ezek állandó dolgok heti szinten előjönnek akkor az vezethet szakításhoz.
-beszélgessétek sokat és nem lesz gond
Ki lehet.
Viták után a rend helyreállt mindig, harag soha nem volt. De egy idő után már elérten abba a fázisba, hogy már a vitához sem volt kedvem(ahogy a kapcsolathoz sem).
en orultem hogy vitazunk de mikor elfajult elsirtam magam
mennyi vita utan esedekew ez?van olyan ismerosom ,ketto is akik harom eve vitaznak es verekednek is es meg mindig szeretik egymast
Hát nem egyforma senkinél .volt páromnál fel évig bírtuk úgy h vitatkoztunk egyfolytában megunta ő is enis. Biztos van olyan aki 10 évig csinálja meg tovább de szerintem legtöbbször rossz kapcsolatból valamelyik fél kilép.... a kapcsolat meg lehet rossz a sok veszekedés miatt.
Ha 2 havonta összekaptok picit az mindenkivel előfordul,heti szinten ne legyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!