Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Nagyon kétségbe vagyok esve!...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon kétségbe vagyok esve! Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés
Van egy fiú aki sok lánnyal jóban van és sok lány is akar vele járni. A lényeg az hogy ő azt mondta szerelmes belém és randizni akar. És azóta már 10x próbáltunk randizni de soha nem jött össze és általában ő mondta le, pedig ő akart randizni de nagyon. Ugyebár neten beszélgettünk de egy suliba járunk, és az iskolában úgy viselkedik velem mintha nemis történt volna semmi, köszönni se köszönt rám soha.. pedig a haverja is elmondta hogy tetszek neki. Neten se nem beszélünk már max annyit hogy köszönünk egymásnak hogy szia, meg hogy vagy és ennyi. Viszont ő gondol egyet egyszer akkor meg rámir hogy randizni akar aztán meg miután írom hogy oké hányra, hol nem ír vissza. Ha játszadozna akkor egy randi után otthagyna..de tényleg soha nem sikerül pedig a haverjaival állandóan elmegy valahova..viszont ha meg tetszem neki akkor miért nem tesz érte többet miért nem jön oda a suliba..de ha meg nem kellek neki akkor mértnem hagy békén? , mértnem jött össze már egy csajjal, mert tényleg sokan járnának vele, és mindig lányokkal beszélget..

2018. szept. 30. 10:55
 1/4 anonim ***** válasza:
Még gyerek.
2018. szept. 30. 11:06
 2/4 anonim ***** válasza:

Szerintem ez a fiú nem tudja mit akar. Vagy én nem tudom. Lehet csak hülyül és élvezi nézni hogy újra és újra elhiteti veled aztán mégse. Ha igazán tetszenél neki, tenne azért hogy összejöjjön az a találka. Szóval szerintem nem éri meg vele foglalkozni, végső esetben ha még mindig csinálja, tiltsd le és nincs vele több probléma, mivel élőben úgysem megy oda, ahogy te is mondtad.

16/L

2018. szept. 30. 11:07
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem vagy fél oda menni vagy csak kicsit nagy az arca, hogy mindenki körbeugrálja. Én a helyedben nem nagyon foglalkoznák vele. Tudom, hogy ez lehetetlen ugyanis tetszik neked, de az ilyen nem éri meg. Én a helyedben ha ír később válaszolnák és elég közömbösen, ha pedig rákérdez, hogy mi van akkor csak egyszerűen mondd, hogy szeretnél vele szemtől szembe beszélni. És ott elmondhatod neki, hogy nem tetszik, hogy való életben ignorál téged miközben mindig írtok. Én az ilyen helyzetben ha találkoztok csinin mennék, de nem mint pl egy randira és ahogy erről beszélek kicsit játszanám a szomorút. Viszont ne éreztesd vele, hogy csak körülötte forog a világ. Húzd az agyát (nekem bevált ;p)
2018. szept. 30. 11:11
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

legközelebb mondj nemet

lehet nem igazán jelentesz számára kihívást, láthatja hogy bármikor ugranál, ha ő füttyent... 10 randit vissza mondott és még miníg ugyan úgy másznál utána

1. legyen önbecsülésed, veled nem játszhat SENKI, csak azért is mondj nemet a kövi randira és vedd semmibe a srácot

2. ha nemet mondasz, lehet kicsit jobban teper majd...

3. ha nem jön össze, legalább akkor se te leszel a világi csicska aki anyira oda van érte, hogy miután 20. alkalommal is lemondta a randit még 21. alkalommal is igent mondasz

2018. szept. 30. 11:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!