Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek jó ez?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jó ez?

Figyelt kérdés

Előre is köszi, hogy elolvasod! ;)

Kedves Lányok, Fiúk!

Van egy barátom, akinek már van egy kapcsolata egy lánnyal, s a mostani születésnapjára egy könyvet szeretne neki írni, mert ez a kedvenc hobbyja...

Valami szuperhősös lenne a témája, melybe a főhősként egy lányt szeretne, s szupereje az lenne; hogy tudja a méretét növelni...míg a probléma az lenne, hogy egy nap nem tud visszaváltozni eredeti méretére, így 50 méter magas lesz...s a napok teltével egyre nagyobb, s nagyobb lenne (a bikinije vele együtt nő).

Mit gondoltok erről a könyvről( jó a story vagy nem)?

Lesz sikere neki, vagy nem szerintetek?

Mi lehetne a történet vége?

Illetve mi lenne a véleményetek, ha meglátnátok egy lányt, aki 50 méter magas?

Előre is köszöni a haverom a segítő válaszokat!

UI:ha olyan akkor írjátok oda, hogy milyen nemű vagy...Thx!

2018. szept. 27. 15:50
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem poénosabb lenne ha a bikiniben nem nőnek vele együtt xdd egyébként a torténet engem annyira nem vonz magához, nagyon gyerekotletnek tűnik. Ettől függetlenül lehet jó a könyv, itt az a legnagyobb kérdés hogy mennyire fogalmaz jól a haverod. Mert egy jó történetnek is lehet rossz szókincse, de egy rossz sztorinak meg lehet jó leirása. Egyébként ez csak egy fogalmazás vagy könyv? Mert ha könyv akkor egy 200oldal min. Csak megvan nem? Mert ha ezt a történetet legalább 200 oldalában tudja írni akkor lehet én is elolvasnam, mert akkor elég jol meg lehet fogalmazva. Biztos vannak benne jó leirasok
2018. szept. 27. 16:01
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
1 vagyok és amúgy ha nem no a bikinije akkor tök sokat lehetne róla írni ha hogyan oldják meg ezt a problémát. Amúgy egy könyv megírása sok időbe telik. Egy évet minimum rá kell szánni főleg kezdokent
2018. szept. 27. 16:05
 3/4 anonim ***** válasza:
LoL
2018. szept. 27. 16:06
 4/4 anonim válasza:
100%
Szerintem ennek egy kicsit Szörnyek az űrlények ellen beütése van. Maga az ötlet szerintem humoros, de a főhős problémájára mindenféle képpen olyan befejezést kellene írni, ami a haverod barátnőjének tetszene.
2018. szept. 28. 04:25

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!