Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Most akkor mi legyen?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor mi legyen?

Figyelt kérdés
Nos a problémám, hogy 18 éves fiú vagyok és szeretnék magamnak 1 barátnőt. A baj, hogy míg eddig 1 csomó csaj tetszett most, hogy tetszek valakinek akivel eltudnám képzelni az életem, nekem nem tetszik... És nem tudom, hogy megpróbáljak összejönni vele hátha megszeretem vagy hagyjam?

2018. szept. 12. 21:51
 1/2 anonim ***** válasza:

Egy próbát mindenképp megér. Én pont így voltam, jött egy srác aki nem volt annyira az esetem, de miután jobban megismertem teljesen belezúgtam. Lassan egy éve hogy együtt vagyunk.

Ki tudja lehet ő az aki boldoggá tehet.

2018. szept. 12. 21:58
 2/2 anonim ***** válasza:

Életed? Atyyya úr isten... ne szórakozzál már! Először szerezzél tapasztalatot éld az életed és utána tervezzél tovább jó, hogy gyereket ndm akarsz holnapután, erre meg pont jó lessz ő hogyha tetszel neki!

Ha meg ez tart vissza nem egy életre elkötelezed magad ezzel ha megpróbáltad és nem működik akkor majd jön más!

2018. szept. 13. 16:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!