Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hány éves korában engednétek meg a gyerekeiteknek hogy barátja legyen?
Lány gyerekről beszélek.
Semmi szexuális élet nem lenne a kapcsolatukban, csak szerelmesek és együtt szereznének lenni.
Például a lány elmegy a fiuval, es a szüleivel nyaralni, vagy néha egymásnál alszanak. Ilyenekre gondolok.
Miért 9 évesek? :D Gondolom a lány kérdezi. Megnyugtatlak max pár hónap és nem csak aludni fogtok. Amivel amúgy alapvetően nincs is gond.
Speciel én nem szolnék bele, minek tiltsam meg?
26F
én lányom nagyon félteném, nem akarnám, hogy kihasználják, hogy csalódjon, megcsalják stb
17 minimum és úgy, hogy ismerem a srácot és elbeszélgetek vele, hogy semmi ne legyen mert úgy is megtudom és vannak bűvész ismerőseim akik bármit és bárkit eltüntetnek, mindennek meg van a maga ára, de semmi sem lehetetlen
Ahj, ezt soha nem értettem :D Értem én, hogy a szülő meg akarja védeni a gyerekét, hogy tanuljon az ő hibájából,nem fog. A szülő sen tanult az ő szülője hibájából, a gyerek is csak a sajátjából fog.
Nyilván gyerekfüggő, ha könnyen bele lehet vinni a rosszba, akkor kevésbé kell engedni, de ha megbízható, nincs vele baj. És hidd el, ha szexelni akarnak, szexelni fognak. Csak nem az ágyban normál keretek között, hanem valami elhagyatott helyen a földön :D Van olyan gyerek, akit nem kell figyelmeztetni, magától is reálisan méri fel a helyzetet, de van olyan is, akinek százszor elmondod, nem fogja érdekelni. Ez nevelés kérdése, de tini korban már igen késő erre gondolni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!