Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ti hány éves korában engednéte...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hány éves korában engednétek meg a gyerekeiteknek hogy barátja legyen?

Figyelt kérdés

Lány gyerekről beszélek.

Semmi szexuális élet nem lenne a kapcsolatukban, csak szerelmesek és együtt szereznének lenni.

Például a lány elmegy a fiuval, es a szüleivel nyaralni, vagy néha egymásnál alszanak. Ilyenekre gondolok.

2018. aug. 9. 18:56
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
73%
100
2018. aug. 9. 19:02
 2/16 anonim ***** válasza:
49%

21

A kinai a mérce

2018. aug. 9. 19:02
 3/16 October15 ***** válasza:
50%

Miért 9 évesek? :D Gondolom a lány kérdezi. Megnyugtatlak max pár hónap és nem csak aludni fogtok. Amivel amúgy alapvetően nincs is gond.

Speciel én nem szolnék bele, minek tiltsam meg?

26F

2018. aug. 9. 19:03
 4/16 anonim ***** válasza:
70%
Nem kötném korhoz, van olyan, hogy gyerekszerelem.
2018. aug. 9. 19:25
 5/16 anonim ***** válasza:
"egymásnál alszanak" Mikor 18 voltam én is csak ott aludtam a lánynál aztán az ő ágya kényelmesebb volt mint az enyém elhúztuk pár hónapig...Minél jobban tiltod annál rosszabb lesz!!
2018. aug. 9. 19:36
 6/16 anonim ***** válasza:
31%
Ha tényleg ártatlan szerelemről van szó, és nem mennek messzire, akkor nem szabnék korhatárt, viszont az intimitást csak 16 év felett engedném.
2018. aug. 9. 20:01
 7/16 anonim ***** válasza:
69%
Nyaralni mennek meg egymás mellett alszanak, de egymáshoz sem érnek. Ha szülő vagy,nagyon naiv vagy, ha pedig gyerek... akkor is.
2018. aug. 9. 20:18
 8/16 anonim ***** válasza:
13%

én lányom nagyon félteném, nem akarnám, hogy kihasználják, hogy csalódjon, megcsalják stb

17 minimum és úgy, hogy ismerem a srácot és elbeszélgetek vele, hogy semmi ne legyen mert úgy is megtudom és vannak bűvész ismerőseim akik bármit és bárkit eltüntetnek, mindennek meg van a maga ára, de semmi sem lehetetlen

2018. aug. 9. 20:18
 9/16 anonim ***** válasza:
93%

Ahj, ezt soha nem értettem :D Értem én, hogy a szülő meg akarja védeni a gyerekét, hogy tanuljon az ő hibájából,nem fog. A szülő sen tanult az ő szülője hibájából, a gyerek is csak a sajátjából fog.

Nyilván gyerekfüggő, ha könnyen bele lehet vinni a rosszba, akkor kevésbé kell engedni, de ha megbízható, nincs vele baj. És hidd el, ha szexelni akarnak, szexelni fognak. Csak nem az ágyban normál keretek között, hanem valami elhagyatott helyen a földön :D Van olyan gyerek, akit nem kell figyelmeztetni, magától is reálisan méri fel a helyzetet, de van olyan is, akinek százszor elmondod, nem fogja érdekelni. Ez nevelés kérdése, de tini korban már igen késő erre gondolni. :)

2018. aug. 9. 20:27
 10/16 anonim ***** válasza:
Az, hogy előtte megismered a srácot, egy teljesen korrekt alku :) És ha jól sikerült a nevelés, nem megy bele hülyeségbe :)
2018. aug. 9. 20:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!