Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hány éves korában engednétek meg a gyerekeiteknek hogy barátja legyen?
Figyelt kérdés
Lány gyerekről beszélek.
Semmi szexuális élet nem lenne a kapcsolatukban, csak szerelmesek és együtt szereznének lenni.
Például a lány elmegy a fiuval, es a szüleivel nyaralni, vagy néha egymásnál alszanak. Ilyenekre gondolok.
2018. aug. 9. 18:56
11/16 anonim válasza:
#9: ". Csak nem az ágyban normál keretek között, hanem valami elhagyatott helyen a földön :D"
Azért tegyük hozzá,hogy az ember nem állat,aki nem bír a vérével, és inkább egy erdőben vagy a földön csinálja valami koszos sikátorban,az meg sem érdemli, hogy idővel ágyat "kapjon".
12/16 anonim válasza:
#11 ebben igazad van, de hidd el, sok tininek ha azt mondják hogy nem, csakazértis :D
13/16 anonim válasza:
én 15-16 évet mondanék.
/kitérő: van aki már 13 évesen érett, és van, aki 19 évesen sem./
14/16 Papucs112 válasza:
Szerintem barátja lehet az embernek 12-13 évesen is, de ha jól van nevelve ő is maximum csak a csókig fogja engedni. Eljárkálnak, elfogdossák egymás kezét, valahol el kell kezdeni. Ottalvást biztosan csak 16 után.
16/16 anonim válasza:
Hat az én lányom egy nagyon megbízható, okos és értelmes gimnazista, aki már 3 éve együtt van a barátjával, (17 és 18). Teljes mértékben megbízom bennük, és már voltak együtt nyaralni, természetesen szülői kísérettel. Aludtak is egymásnál szinte minden hétvégén, de nem történt meg tudtommal az aminek nem kellett volna, mert hat mondtuk neki az apjával hogy házasság előtt ne adja oda ám senkinek a szüzességet ahogy én is tettem, mert így a férjem volt az akivel elvesztettem. Anikó, 41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!