Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit érzek pontosan?
Hello. Felvázolom a szitut. Volt egy fiú, akivel ×1 dumáltunk. Aztán valakitől megszerezte a számomat és rámírt. Szerelmet vallott nekem telefonon. Nem mentem bele a kapcsolatba. Érzem, hogy jól döntöttem, de valami fura, kicsit szorongós érzés van a hasamban és a torkomban, ha rá gondolok. Ötletem nincs, hogy mi lehet ez az érzés. Még sose voltam ilyen helyzetben. Valakinek van ötlete, hogy mi lehet ez?
16/L
Abban meg tudlak erősíteni, hogy jól döntöttél, egy beszélgetés után szerelmet vallani nem vall épeszűségre szerintem.
Nem tudom volt e már barátod, de ha még nem akkor lehet ez emiatt van, hiszen egy teljesen új helyzetbe kerültél.
Nem. Barátom még nem volt. Az a legnagyobb baj, hogy nekem is tetszik a srác és talán ez olyan első látásra szerelem, vagy ilyesmi?!
Valakinek volt már hasonló tapasztalata?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!