Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy így érzek?
Nem igazán volt még párkapcsolatom, néha randizgattam de semmi több, nem igazán volt rá időm, mert rengeteg egyéb elfoglaltságom volt, talán nem is igazán izgatott ez az egész. Most megismerkedtem egy nagyon rendes sráccal, elég kitartóan udvarolt azért mentem bele ebbe az egészbe, a randik mindig nagyon jól sikerülnek, már a szüleinek is bemutatott és a haverjainak is. Viszont én még semmit nem érzek iránta, kedvelem , de kb. olyan szinten mint egy nagyon jó barátot. Nem éreztem a randik előtt se, hogy azta de izgulok, vagy mikor megcsókol, akkor sem érzem azt, hogy majd kiugrik a szívem. Azt érzem, hogy ő szerelmes belém, nem mondta ki, de nagyon is kimutatja, viszont én nem tudom, hogy nálam csak lassabban alakul ki ez az egész, vagy ha már a kezdeteknél nem éreztem ezt a rózsaszín ködös vonzalmat akkor már esélytelen??
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!