Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről a helyzetről?
Osztálykiránduláson voltunk egy fürdőben, ahol csak egyedül én nem tudtam fürdeni, mert megvolt, ezért egyedül ültem ki a partra. Az a fiú, aki az osztálytársam, és szünetekben is mindig keresi a társaságom, szinte mindig szoktunk dumálni, akkor is odajött hozzám órákra beszélni. Akkor hívták szaunázni is, mikor beszéltünk, de mondta, hogy most inkább nem megy. Egy-két fiú kérdezgette, hogy miért nem fürdök, az említett srác látta, hogy ez engem idegesít, és beválaszolt helyettem az egyiknek: nem neked kell gyereket szülni. Én meg vhogy zavarba jöttem. Szerintetek?
17/L
Kedves előttem válaszolók, szerintem nem épp erre akart kilyukadni a kérdező :D
Szerintem lehet hogy bír téged. Ha téged választott a barátai helyett :)
Biztos nagyon kedvel téged. Gondolom egyértelmű volt neki, hogy épp megvan a mensid, és így próbált utalni a haverjainak is : "nem neked kell gyereket szülni"
Nem gond, hogy zavarba jöttél, hisz tök kedves és figyelmes volt veled. Ne ereszd el :D
Minek mész osztálykirándulásra, ha menstruálsz? Ti meg ne adjatok már neki tamponos tanácsokat! A tampon cérnáján a vér kifelé, a szutykos víz pedig befelé szivárog. Nagyon higiénikus mindenkinek, mondhatom!
Amúgy elég gyenge beszólás volt. Mi köze volt a szituációnak a gyerekszüléshez?
szerintem látta, hogy zavarba jöttél, sejtette miért nem fürdesz, viszont ő is zavarba jött, és azért mondott ilyen butaságot válaszként. viszont ezzel téged akart "kímélni", védeni. bejössz neki, 100%. :)
ezt a sztorit meg felejtsd el, nem kell ezen kattogni. egy kedves gesztus volt tőle. a lényeg meg lejött amúgy is a fiúknak, nem h.lyék ők sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!