Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ti mit gondoltok erről a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit gondoltok erről a helyzetről? Infó lent!

Figyelt kérdés
Most 10.esek vagyunk. Van egy srác, akit tavaly nagyon utáltam, nem is beszéltem vele 9.ben, meg amugy o sem probalkozott ezzel. De most teli szunet elott volt egy feladat ami miatt muszaj voltam vele beszelni. Ez 2 tanoras dolog volt, 2x45p de az alatt az ido alatt vegulis rajottunk h nem is akkora bunko a masik. Azert neha nagyon irrital meg mindig, mert mindig a figyelem kozeppontjaban akar lenni,de ahogy igy figyelem ot egy ideje, rajottem hogy nem az akinek mutatja magat. Ő folyton viccelodik velem, neha szemezunk oran, szunetben neha odajon. Eleinte lattam rajta h csak jol szorakozik rajtam, de mostmar naponta rajtakapom hogy figyel engem, de igy full komolyan nez, es ha ranezek elkapja a tekintetet, vagy ha ez nem sikerul akkor elmosolyodik. Multkor elhivott a kedvenc kajaldamba, viszont en azt hittem h viccel, ezert kirohogtem, aztan lattam rajta h meglepodott kicsit de utana o is rohogott. Aztan mivel most egy ideig padtarsak voltunk (mar nem mert folyton beszeltunk oran) megadtuk egymanak a telszamunkat, es van hogy este negyed 11kor is siman felhiv.Multheten kicsit merges voltam ra ezert letiltottam messengeren, mert ott szoktunk neha beszelni, ezen besertodott es o is letiltott, de masnap lattam h feloldotta es hivott utana messengeren de nem vettem fel es azota ezzel szekal h soha nem veszem fel, pedig amugy gyakrabban felveszem. Allandoan beceneveket talal ki nekem, meg ha elkezdek vele kiabalni akkor kozli velem hogy annyira aranyos vagyok ilyenkor a 160cm-t epphogycsak surolva hogy nem tud annyira komolyan venni. Viszont reggelente nekem csak ugy koszon,vagy neha azt se,tobbi lannyal viszont tok sokat beszelget. Tudom hogy vannak lany baratai, de veluk nem igy viselkedik. A legjobb baratnom is vele szekal egyfolytaban. Szerintetek bejovok neki?
2018. ápr. 25. 14:52
 1/1 anonim ***** válasza:
Szerinted bejössz neki. Ez eléggé egyértelműnek tűnik a leírásodból. Hogy szerintem bejössz neki? Nem tudom, mivel csak te látod hogy viselkedik veled. Te pedig azt látod amit akarsz látni, nem? :) Bonyolult dolog ez ;)
2018. ápr. 26. 00:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!